/** */ Dödsbo Tömning & Städning: Professionell Återställningstjänst

Dödsbo tömning och städning

Dödsbo städning och tömning av hög kvalitet och anpassningsbara utifrån dina individuella behov – alltid med fokus på lyhördhet, noggrannhet och omsorg. 

Hemstädning Umeå
Flyttstäd

Vi hjälper med tömning och städning.

Dödsbo städning & tömning med kompetens

Dödsbo städning och tömning kan vara svårt att göra under en så känslig tid som då en närstående precis gått bort. Men vi finns här för dig och kan hjälpa till med alla praktiska uppgifter, såsom dödsbo städning och tömning, som kan vara svårt att hantera själv. 

Våra erfarna arbetare lägger alltid stort värde vid att du ska bli helnöjd med vårt arbete! Vi på Älvis Städ AB är SRY-certifierade specialister som erbjuder högkvalitativa tjänster för dödsbo.

I våra tjänster inkluderas även en 14-dagars-garanti som du kan utnyttja om du mot all förmodan inte skulle bli helt nöjd med tjänsten. Då gäller det bara att du kontaktar oss så åtgärdar vi eventuella fel direkt, helt utan extra kostnad!

Vi har även ansvarsförsäkring som betyder att vi ersätter eventuella skador som har råkat framkomma under städningen.

Vi vill att du ska känna dig tryggt när du beställer städning med oss.

Hur vi hanterar bortforsling vid dödsbo

Vi på Älvis Städ AB förstår att man inte alltid har har tid till att ordna tömning och bortforsling av ett dödsbo –  och här kan vi bistå med hjälp! Det spelar ingen roll om dödsboet är stort och omfattande eller litet och enkelt, vi är anpassningsbara och sköter allt.

Har du frågor eller vill veta mer är du varmt välkommen att ringa oss på 090-765 76 10 eller kontakta oss via e-post på kundtjanst@alvisstad.se.

flyttbil dödsbo

Vad är dödsbostädning?

Städning av dödsbo liknar en flyttstädning och alla uppdrag planeras utifrån kundens individuella behov. Vid dödsbostädning fokuserar vi alltid på lyhördhet och jobbet görs med stor noggrannhet och omsorg.

Tömning och städning av dödsbo varierar mycket beroende på fallet. Vissa kunder väljer att vi hjälper med både tömning och städning av dödsboet, men möjligheten finns även att välja och boka in tjänsterna separat.

flyttbil dödsbo

Hur vi hanterar städning av dödsbo

Våra erfarna medarbetare utför städning och röjning av dödsbon på ett tryggt och kvalitetssäkrat sätt. Vi står för städmaterial och rengöringsmedel. Vi använder miljömärkta städprodukter, då det är mycket viktigt för oss.

Detaljer av vad som ingår i dödsbo städning finner du i vår checklista här.

Vad ingår i dödsbo städning?

Dödsbo städning är i princip samma som en flyttstädning, men utförs med större omsorg och lyhördhet. En flyttstädning är en grundlig städning av alla allmänna ytor samt kök, badrum och fönster – detta gäller även dödsbo städning.

Skillnaderna mellan en dödsbo städning och flyttstädning grundar sig framförallt i att en dödsbo städning inte är RUT-avdragsberättigad då tjänsten utförs efter dödsfallet.

Nedan följer en lista på allt som ingår i en dödsbo städning. Du kan hitta denna checklista även via länken här.

KÖK

 • Rengöring av diskbänken, kranar, och diskho.
 • Rengöring av alla bänkskivor
 • Rengöring av spis och ugn, både utvändigt och invändigt
 • Rengöring av alla köksskåp, både utvändigt och invändigt
 • Rengöring av köksskåp där sopbehållare finns
 • Rengöring av mikrovågsugn, både utvändigt och invändigt
 • Rengöring alla vitvaror, både invändigt och utvändigt

BADRUM

 • Rengöring av badkar, handfat och toalett
 • Rengöring av badrumsinredning och badrumsmöbler
 • Rengöring av alla vitvaror så som tvättmaskin och torktumlare, både utvändigt och invändigt
 • Rengöring av kakelväggar
 • Rengöring av vattenbrunn

ALLA RUM

 • Avtorkning av fönsterbrädor, fönsterbänkar och övriga fria ytor
 • Avtorkning av synlig smuts och damm på t.ex. dörrar, karmar, golv- och taklister samt kontakter
 • Vid behov även avtorkning av garderober, linneskåp, byråer och lådor utvändigt samt puts av speglar
 • Avtorkning av alla möbler
 • Tömning av papperskorgar och sopkorgar
 • Dammsugning av golv och mattor
 • Våttorkning av alla golv
 • Avtorkning av alla väggar
 • Avtorkning av lampor och armaturer

Priset för dödsbo tömning och städning

Liknande flyttstädning presenterar vi ingen allmän prislista för dödsbo tömning och städning heller. Detta eftersom behoven och önskemålen varierar för varje bostad. (För information om vad som vanligtvis ingår i en städning av dödsbo läs här.)

De faktorer som vanligtvis påverkar priset är bostadens storlek, antal kök och badrum, eventuell biarea och kundens egna preferenser!

För att få ett pris på dödsbo städning och/eller tömning för just din bostad, kan du skicka en offertförfråga via formuläret här. Inom 24 timmar, efter att ha tagit emot och granskat din offertförfråga, återkommer vi till dig med vidare information och ett pris.

Vanliga frågor

Gör ni även tömningar av dödsbon?

Ja, i våra tjänster ingår både tömningar och städningar av dödsbo.

Hur bokar jag in dödsbo städning och/eller tömning?

Om du är intresserad av att göra en bokning för städning och/eller tömning av dödsbo hos oss kan du göra det genom att fylla i offert formuläret här och skicka in en offertförfrågan. Vi kontaktar dig via mejl under de första 24 timmarna, med vidare information om städningen och ett pris.

Du kan även boka in dödsbo städning och tömning genom att ringa oss på vårt växelnummer 090 – 765 76 10 eller skicka ett mejl till kundtjanst@alvisstad.se.

Hur kontaktar jag er angående dödsbo tjänsterna?

Du kan ta kontakt med oss angående dödsbo tjänsterna som vi erbjuder, via telefon genom att ringa till oss på 090 – 765 76 10 eller via mejl kundtjanst@alvisstad.se .

Har ni städgaranti för städ av dödsbo?

I våra städtjänster ingår alltid en 14 dagars städgaranti. För mer information om detta läs gärna i vårt kundavtal.

Hur lång tid tar det att städa en dödsbo?

Tiden för städning av dödsbo  varierar från bostad till bostad, då det finns många olika aspekter att ta hänsyn till.

Om du vill ta reda på hur långt tid dödsbo städningen kommer ta för just er är ni välkomna att kontakta oss via telefon på 090 – 765 76 10 eller via mejl på  kundtjanst@alvisstad.se, så ger vi en bedömning utifrån era specifika  behov och preferenser.

 

Vilka tätort gäller era tjänster för dödsbo?

Alla våra tjänster, inklusive städning och tömning av dödsbo gäller i hela Norrbotten och tätort som exempelvis Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Lycksele, Piteå, Luleå, Boden osv.

 

Kan jag välja att boka in endast en av tjänsterna för dödsbo?

Absolut! Vi har möjlighet att anpassa oss utifrån varje kunds behov. Har ni bara behov för en av tjänsterna kan vi välja att endast boka in den tjänst ni behöver!

Kontakta oss

Vi svarar inom 24 timmar, alla dagar.

4 + 11 =

städare på älvis städ städfirma