En välstädad skola är viktig för hälsan och välmåendet.
Att skolor är välstädade ser vi på Älvis Städ som ett viktigt krav för att elever ska trivas och må bra.
Vid Skolstädning utgår vi från era och skolans behov och tillsammans skapar vi ett schema som fungerar för er. Självklart tar vi emot alla typer av önskemål!

Skolstädning förskola städ städning skola

Älvis Städ har erfarna arbetare som alltid lägger fokus på att du ska bli helnöjd med vårt arbete. Just därför dubbelkollar vi alltid med dig efter genomförd städning så att du är nöjd. Om inte det vore nog har vi även en 14 dagars kundnöjdhetsgaranti. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi eventuella fel – helt utan extra kostnad.

Kostnad och bokning

Att ta reda på vad det kostar är enkelt. Du går in på vår sida OFFERT där du fyller i uppgifter i formuläret. Då återkommer vi till dig inom 24 timmar med information om pris.

Att inte presentera prislista gör vi av anledningen att vi baserar våra priser på en rad olika faktorer. Vi gör justeringar baserat på vad uppdraget kräver och specifika önskemål för utförandet. Du som kund får alltid ett fast pris av oss. På så sätt behöver du inte vara orolig för extra kostnader om arbetet tar längre tid än förväntat.

Hur skolstädning fungerar

Vi tar med oss all utrustning som krävs och behöver endast tillgång till vatten och elektricitet.

Ni själv bestämmer hur ni vill att städningen skall se ut och tillsammans skapar vi ett schema. Vi tar emot alla typer av önskemål.

Frågor?

Har du frågor får du gärna skicka oss ett meddelande eller kontakta oss via kundtjanst@alvisstad.se

Välkommen!