Har du en städsituation som är svår att lösa? Vi anpassar oss helt efter din situation och hjälper dig med städningen, oavsett om det orsakats av en vattenskada, brandskada, ombyggnation eller något annat. Vi ser att det är bra att anlita en städfirma för de flesta svåra städuppdrag, då det kräver specifika verktyg och erfarenheter. Om du är osäker på vad som gäller för just dig, skriv till oss och fråga!

djuprengöring grovstäd smutsigt snuskigt skitigt skräpigt lortigt

Älvis Städ har erfarna arbetare som alltid lägger fokus på att du ska bli helnöjd med vårt arbete. Just därför dubbelkollar vi alltid med dig efter genomförd städning så att du är nöjd. Om inte det vore nog har vi även en 14 dagars kundnöjdhetsgaranti. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi eventuella fel – helt utan extra kostnad.

Kostnad och bokning

Att ta reda på vad det kostar är enkelt. Du går in på vår sida OFFERT där du fyller i uppgifter i formuläret. Då återkommer vi till dig inom 24 timmar med information om pris.

Att inte presentera prislista gör vi av anledningen att vi baserar våra priser på en rad olika faktorer. Vi gör justeringar baserat på vad uppdraget kräver och specifika önskemål för utförandet. Du som kund får alltid ett fast pris av oss. På så sätt behöver du inte vara orolig för extra kostnader om arbetet tar längre tid än förväntat.

Hur grovstädning fungerar

I hemmet innebär grovstädning en städning som inte är lika djup som en flyttstädning. I de flesta fall är det en städning efter t.ex en ombyggnad, brand eller vattenskada, eller om man har något som inte går bort genom konventionella städmetoder. 

Per definition är det svårt för en enskild person att utföra en grovstädning själv. Det krävs specifika verktyg och städtekniker eftersom de problem som grovstädning löser är oftast relaterade till skador. 

När vi utför en grovstädning så ser vi till att alla typer av ytor är rena, som t.ex hyllor och lister. En grovstädning kan gälla alla typer av städningar som är svårare att utföra, därför är det viktigt att ni beskriver städuppdraget noga, på detta sätt vet vi vilken typ av utrustning och personal som krävs för att utföra det och kan se till att resultatet håller vår höga nivå av kvalité. 

I vissa fall kan speciell extern expertis behövas vid grovstädning. 

Välkommen!

Detaljinformation för Grovstädning

Följande ingår vid grovstäd:

Samtliga rum:

Avdamning av öppna ytor t ex hyllor
Damsugning av golv
Våttkning av golv
Avtorkning av lister, dörrfoder och dörrar
Avfläckning av väggar
Avtorkning av element
Avtorkning av belysning

Kök:

Avtorkning av kakel
Bänkskiva
Diskbänk
Blandare
Skåpluckor och dess handtag
Framsidan av kyl och frys
Utsidan av spsfläkt och spis
Rengöring inuti ugnen 
Avtorkning av socklar
Avfläckning av väggar
Avtorkning av bd och stolar
Mikrovågsugn
Filter till spisfläkt 

Badrum:

Våttorkning av golv
Rengöring av handfat
Badrumsskåp
Blandare
Dusch eller badkar
Toalettstol
Våttorkning av golv
Städning under ev. badkar 
Avtorkning av rör
Torka av väggar
Rensa golvbrunnen