Yrkesbevis inom Städservice

Vi erhåller kvalifikation från Servicebranschens Yrkesnämnd (SRY) som yrkesbevis för fördjupande kunskaper inom städservice. På yrkesbevisnivå har vi visat att vi enligt förekommande städsystem och städmetoder kan utföra självständigt och ansvarsfullt arbete på ett professionellt sätt. Vi gör det genom att anpassa städning till golv och inredningsmaterial med rätt kem-tekniskt medel, maskiner och redskap, samt ergonomiskt korrekt.

Genom yrkesbeviset ovan samt ytterligare intyg från skolverket efter fullföljd handledarutbildning har vi rätt att utbilda och handleda våra anställda inom städservice.

Sedan 2016 gör vi det rent, oavsett vad

Med många års erfarenhet i branschen så kan vi på Älvis Städ AB garantera kvalité som är oslagbar. Eftersom våran verksamhet är liten så gäller kompromissen inte dig som kund, utan oss. Det innebär att vi kan erbjuda alla de fördelar som kommer med ett mindre företag, såsom anpassad personlig service som är noggrann med att uppfylla de önskemål våra kunder begär och effektivt hålla oss inom tidsramen för utfört arbete. När du anlitar oss, får du en personlig tjänst, exklusiv för dig.

Familjeföretag

Vårt fokus som familjeföretag är kvalite, miljö och kunskap. Vårt mål med detta är förstås att kunna erbjuda våra kunder en enklare och trivsammare vardag med städning i alla dess former. Vi är alltid redo att leverera, alla dagar i veckan, med erfarenheten, verktygen och flexibiliteten anpassad till alla unika uppdrag. Dessutom erbjuder vi ett enkelt sätt att kunna utnyttja våran tjänst i form av både abonnemang eller på avtal vid enstaka tillfällen. Vi är alltid anpassningsbar.

SERVICE OMRÅDE

Vårt service område täcker hela Västerbotten

ÄLVIS STÄD AB

Org. Nr. 559089-5339

Etablerad. 2016-12-08