/** */ Om oss | Älvis Städ AB | Hög kompetens och 14 dagars garanti

Om oss

 

älvis städ chef
sry logo

Yrkesbevis inom Städbranchen

Vi erhåller kvalifikation från Servicebranschens Yrkesnämnd (SRY) som yrkesbevis för fördjupande kunskaper inom städservice. På yrkesbevisnivå har vi visat att vi enligt förekommande städsystem och städmetoder kan utföra självständigt och ansvarsfullt arbete på ett professionellt sätt. Vi gör det genom att anpassa städning till golv och inredningsmaterial med rätt kem-tekniskt medel, maskiner och redskap, samt ergonomiskt korrekt.

Genom yrkesbeviset ovan samt ytterligare intyg från skolverket efter fullföljd handledarutbildning har vi rätt att utbilda och handleda våra anställda inom städservice.

Kortfattad historia

Med start 2014 och många års erfarenhet talar det ett och annat om vår framgång och tillväxt som företag. År 2016 registrerade vi oss som ett aktiebolag. Vårt huvudkontor ligger idag i Umeå, med personal tillgänglig både i Luleå och Skellefteå samt sammarbetspartners över hela Norrland.

Vi har kapacitet, resurser och anpassad personlig service som är noggrann med att uppfylla de önskemål våra kunder begär och effektivt hålla oss inom tidsramen för utfört arbete. När du anlitar oss, får du en personlig tjänst, exklusiv för dig.

Service område

Vi har huvudkontor i Umeå men vårt service område täcker hela Norrland.

Älvis Städ AB

Org. Nr. 559089-5339