/** */ Lediga Städjobb: Anslut till Vårt Team av Städproffs

Bli en del av familjen!

 

Älvis Städ startade år 2014 som ett familjeföretag och vi är det än idag. Under alla dessa år har familjen fått växa tack vare alla våra nya medarbetare och partners som vi har fått välkomna. Vi på Älvis städ värdesätter öppenhet, samverkan och lojalitet eftersom vi anser att detta bygger och förbättrar våra relationer till varandra men även till våra kunder.

Vi är ett modernt företag som vill skapa den bästa möjliga städtjänsten. Vi behöver människor med oss varje steg på denna resa, så om du är redo och villig att ta del i vår resa ansök idag!

Lediga tjänster just nu

Job Post Image 1

Älvis Städ söker erfarna och seriösa vikarier!

 

Vill du vara med i vårt härliga städteam och göra rent hos våra kunder? Älvis Städ söker nu erfarna och kompetenta lokalvårdare som kan hoppa in vid behov. Behöver du extraarbeta under dina studier eller komplettera ditt nuvarande arbete med ett arbete till?

Job Post Image 2

Älvis Städ söker erfarna och seriösa lokalvårdare!

 

Vill du vara med i vårt härliga städteam och göra rent hos våra kunder? Älvis Städ söker nu erfarna och kompetenta lokalvårdare.

Job Post Image 3

Älvis Städ söker erfarna och seriösa lokalvårdare för hem & kontorsstäd!

 

Vill du vara med i vårt härliga städteam och göra rent hos våra kunder? Älvis Städ söker nu erfarna och kompetenta lokalvårdare.

Vi är alltid där för varandra

Vi på Älvis Städ strävar alltid efter att skapa nöjda kunder och nå goda resultat, vilket innebär att vi söker medarbetare som bidrar till gemenskapen, står upp för sina kollegor och är duktiga på det de gör. Kvalitet är viktigt för oss och anser att våra anställda blir en viktig del av både kundnöjet och företagets framgång.

”Vi tror helhjärtat att kvaliten på våra medarbetare avgör kvaliten vi kan erbjuda våra kunder. Därför söker vi alltid de bästa!”

Mali Dogru
GRUNDARE

Career Page Icon 1

Vi bryr oss

Vi älskar att hjälpa människor och bidra positivt i deras liv. Därför arbetar vi hårt för att fortsätta att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Career Page Icon 2

Stolta över att vara norlänningar

Vi är stolta över och tacksamma för det fina samhället som har format oss. För att visa detta stöttar vi både kultur och idrott!
Career Page Icon 3

Vi firar framgångar

Goda resultat förtjänas att firas, vilket vi gör tilsammans genom att ha kul både i och utanför salarna!

Career Page Icon 4

Ställer höga krav

Vi ställer alltid höga krav på oss att leverera högsta möjliga kvalite och göra våra kunder nöjda!

Career Page Group Image

Vår motivation bygger i att göra människor glada

”Vår motivation är att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse och hjälpa dem genom effektiva tjänster som levereras av entusiastisk personal! Vi värderar därför hårt arbete, ärlighet och omtanke. Om du delar samma vision och värderingar som oss kommer du snabbt att bli en del av vår familj!”

Career Page Image

Är du den rätte?

 

Vi på Älvis Städ AB söker dig som är passionerad och kan uppfylla de höga krav som ställs på kvalitet, engagemang och kunskap. Tror du att du är den rätte? Vänta då inte länge och ansök redan idag! Vi är alltid intresserade av människor som kan göra skillnad för både oss och våra kunder.

Kontakta oss

Vi svarar inom 24 timmar, alla dagar.

13 + 7 =

städare på älvis städ städfirma