Vi hjälper dig när du behöver en riktigt grundlig städning. Ingenting klår känslan du får efter att din storstädning är klar. Däremot tar det mycket tid och ork samt att du behöver rätt medel och verktyg. Då är det tur att vi har erfarna experter som kan ta hand om hela storstädningen åt dig!

storstädning städ hus villa vårstädning

Älvis Städ har erfarna arbetare som alltid lägger fokus på att du ska bli helnöjd med vårt arbete. Just därför dubbelkollar vi alltid med dig efter genomförd städning så att du är nöjd. Om inte det vore nog har vi även en 14 dagars kundnöjdhetsgaranti. Är du inte nöjd är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi eventuella fel – helt utan extra kostnad.

Kostnad och bokning

Att ta reda på vad det kostar är enkelt. Du går in på vår sida OFFERT där du fyller i uppgifter i formuläret. Då återkommer vi till dig inom 24 timmar med information om pris.

Att inte presentera prislista gör vi av anledningen att vi baserar våra priser på en rad olika faktorer. Vi gör justeringar baserat på vad uppdraget kräver och specifika önskemål för utförandet. Du som kund får alltid ett fast pris av oss. På så sätt behöver du inte vara orolig för extra kostnader om arbetet tar längre tid än förväntat.

Hur storstädning fungerar

Vi anpassar vår arbetsstyrka så att vi ska klara av storstädningen inom samma dag som den påbörjats. På så sätt blir det både tids- och kostnadseffektivt för dig som kund då vi kan hålla våra kostnader till ett minimum.

Inför storstädning

För att vi ska kunna städa så effektivt som möjligt är det bra att du plockar undan lösa föremål som kan vara i vägen när vi genomför städningen. Detta kan t.ex. vara gardiner, prydnadsföremål eller leksaker.

Det kan även vara bra att skydda större möbler eller föremål som är svåra att flytta med plast eller tidningar.

Frågor?

Har du frågor får du gärna skicka oss ett meddelande eller kontakta oss via kundtjanst@alvisstad.se

Välkommen!