090 - 765 76 10 kundtjanst@alvisstad.se

Luktsanering

Lukt är något vi känner även om vi vill det eller inte. Ingen vill vistas i ett hem som har en otrevlig lukt. Där kan vi hjälpa dig! Med vår luktsanering försvinner alla spår av odörer i samband med brand, mögel, djur, tobaksrök och kemikalier. Vi renar även luften från allergener, bakterier, virus och mikroorganismer.

luktsanering umeå
ozonare

Det kommer lukta bättre.

Luktsanering med kvalité

Vi har erfarna arbetare som alltid lägger fokus på att du ska bli helnöjd med vårt arbete. Skulle du mot all förmodan inte vara helt nöjd gäller vår 14 dagars garanti, och det är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi eventuella fel, helt utan extra kostnad. Det ska vara tryggt att beställa städning!

Hur länge tar det?

Vi anpassar tiden som krävs utifrån lukt och storlek på rum. Vanligtvis tar det mellan 1-3 dagar, men kan blir lite längre om det handlar om nikotin eller rökskador.

 

Hur en badrumstvätt fungerar

När vi genomför luktsanering installerar vi under en period ett aggregat i bostaden som omvandlar syret till ozongas (O3). Anledningen är att det i luften finns mikroorganismer som avger den dåliga lukten. Genom att omvandla syre till ozongas bryts dessa mikroorganismer ner och lukten försvinner helt.

Denna effektiva metod kallas för ozonering och är fri från kemikalier och skapar inte några farliga biprodukter. Det lämnar inte heller skador på material i din bostad.

 

Kan man vistas i bostaden undertiden som luktsanering genomförs?

Detta varierar och beror på hur din situation ser ut. Vi rekommenderar inte att du befinner dig i samma rum som maskinen under en längre tid medan den är igång. Om du undrar vad som skulle gälla just för dig kan du kontakta oss och bl.a beskriva lukt, om det uppstod i samband med något och var lukten sträcker sig. Vi kan även komma för ett inspektionsbesök.

Vad priset baseras på

Vi baserar priset främst utifrån antal kvadratmeter.

Vid din bokning ansöker vi för RUT-avdraget så att du ska kunna få reducerat pris med 50%. Du hittar mer information om vad detta innebär på skatteverkets hemsida eller direkt på vår sida om RUT-avdraget.

Har du frågor får du gärna kontakta oss via kundtjanst@alvisstad.se