/** */ Luktsanering | Älvis Städ AB | Hög kompetens och 14 dagars garanti

Luktsanering

Lukt är något vi känner vare sig vi vill det eller inte. Ingen vill vistas i ett hem som har en otrevlig lukt. Där kan vi hjälpa dig!

Med vår luktsanering försvinner alla spår av odörer i samband med brand, mögel, djur, tobaksrök och kemikalier. Vi renar även luften från allergener, bakterier, virus och mikroorganismer.

luktsanering umeå
ozonare

Det kommer lukta bättre.

Luktsanering med kvalité

Vi och våra erfarna arbetare lägger alltid fokus på att du ska bli helnöjd med vårt arbete.

Skulle du mot all förmodan inte vara helt nöjd gäller vår 14-dagars-garanti. Det enda du behöver göra för att utnyttja garantin är att kontakta oss om eventuella fel som måste åtgärdas.

Då kan vi booka in en återbesök, helt utan extra kostnad och ta hand om det som du inte blev nöjd med sist!

Hur länge tar det?

Vi anpassar tiden som krävs utifrån lukt och storlek på rum. Vanligtvis tar det mellan 1-3 dagar, men kan blir lite längre om det handlar om nikotin eller rökskador.

 

Hur en badrumstvätt fungerar

När vi genomför luktsanering installerar vi under en period ett aggregat i bostaden som omvandlar syret till ozongas (O3).

Anledningen är att det i luften finns mikroorganismer som avger den dåliga lukten. Genom att omvandla syre till ozongas bryts dessa mikroorganismer ner och lukten försvinner helt.

Denna effektiva metod kallas för ozonering och är fri från kemikalier och skapar inte några farliga biprodukter. Det lämnar inte heller skador på material i din bostad.

Kan man vistas i bostaden under tiden som luktsanering genomförs?

Detta varierar och beror på hur din situation ser ut. Vi rekommenderar inte att du befinner dig i samma rum som maskinen under en längre tid medan den är igång.

Om du undrar vad som skulle gälla just för dig kan du kontakta oss och bl.a beskriva lukt, om det uppstod i samband med något och var lukten sträcker sig. Vi kan även komma för ett inspektionsbesök.

Vad priset baseras på

Vid din bokning ansöker vi för RUT-avdraget så att du ska kunna få reducerat pris med 50%. Du hittar mer information om vad detta innebär på Skatteverkets hemsida eller direkt på vår sida om RUT-avdraget.

Har du frågor får du gärna kontakta oss via kundtjanst@alvisstad.se

Vanliga frågor

Hur gör jag en bokning?

Om du är intresserad av att göra en bokning hos oss börjar du med att gå in på offert och fyll i offertformuläret. Vi kontaktar dig sedan via mejl med svar på offertförfrågan. Du kan även ringa oss på vårt växelnummer 090 – 765 76 10 eller skicka ett mejl till kundtjanst@alvisstad.se.

Vart kan jag använda era städtjänster?

Vi städar i följande tätorter: Bjurholm, Boden, Härnösand, Kalix, Kramfors, Luleå, Nordmaling, Norsjö, Piteå, Robertsfors, Skellefteå, Sundsvall, Timrå, Umeå, Vindeln, Vännäs, Älvsbyn, Örnsköldsvik och Överkalix.

Hur kontaktar jag er?

Du kan kontakta oss via telefon eller mejl.
Telefon: 090 – 765 76 10
Mejl: kundtjanst@alvisstad.se

Vad har ni för avbokningsregler?

Du kan avboka kostnadsfritt fram till två veckor innan avtalat datum. Därefter betalar kunden enligt följande: 9 dagar före städdagen 25% av priset, 4 dagar före städdagen 50% av priset och avbokningar som sker inom 3 dagar av städdagen debiteras fullt pris.

Vad gör jag om jag inte är nöjd?

Om vi har missat något medans vi städat hos dig kan du alltid ta kontakt med oss.

Kontakta oss

Vi svarar inom 24 timmar, alla dagar.

8 + 13 =

städare på älvis städ städfirma