Lukt är något vi känner även om vi vill det eller inte. Ingen vill vistas i ett hem som har en otrevlig lukt. Där kan vi hjälpa dig genom att genomföra en luktsanering!

Med vår luktsanering försvinner alla spår av odörer i samband med brand, mögel, djur, tobaksrök och kemikalier. Vi renar även luften från allergener, bakterier, virus och mikroorganismer.

ozonmaskin dålig lukt luktsanering

Älvis Städ har erfarna arbetare som alltid lägger fokus på att du ska bli helnöjd med vårt arbete. Just därför dubbelkollar vi alltid med dig efter genomförd städning så att du är nöjd. Om inte det vore nog har vi även en 14 dagars kundnöjdhetsgaranti. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi eventuella fel – helt utan extra kostnad.

Kostnad och bokning

Att ta reda på vad det kostar är enkelt. Du går in på vår sida OFFERT där du fyller i uppgifter i formuläret. Då återkommer vi till dig inom 24 timmar med information om pris.

Att inte presentera prislista gör vi av anledningen att vi baserar våra priser på en rad olika faktorer. Vi gör justeringar baserat på vad uppdraget kräver och specifika önskemål för utförandet. Du som kund får alltid ett fast pris av oss. På så sätt behöver du inte vara orolig för extra kostnader om arbetet tar längre tid än förväntat.

Hur luktsanering fungerar

När vi genomför luktsanering installerar vi under en period ett aggregat i bostaden som omvandlar syret till ozongas (O3). Anledningen är att det i luften finns mikroorganismer som avger den dåliga lukten. Genom att omvandla syre till ozongas bryts dessa mikroorganismer ner och lukten försvinner helt.

Denna effektiva metod kallas för ozonering och är fri från kemikalier och skapar inte några farliga biprodukter. Det lämnar inte heller skador på material i din bostad.

Hur länge tar det?

Vi anpassar tiden som krävs utifrån lukt och storlek på rum. Vanligtvis tar det mellan 1-3 dagar, men kan blir lite längre om det handlar om nikotin eller rökskador.

Kan man vara i sin bostad under tiden som luktsanering genomförs?

Detta varierar och beror på hur din situation ser ut. Vi rekommenderar inte att du befinner dig i samma rum som maskinen under en längre tid medan den är igång. Om du undrar vad som skulle gälla just för dig kan du kontakta oss och bl.a beskriva lukt, om det uppstod i samband med något och var lukten sträcker sig. Vi kan även komma för ett inspektionsbesök.

Frågor?

Har du frågor får du gärna skicka oss ett meddelande eller kontakta oss via kundtjanst@alvisstad.se

Välkommen!