Det känns oftast tungt att utföra städning eller tömning för dödsbo när en anhörig gått bort. Då kan det vara skönt att få hjälp.

Vad du än är i behov av planeras uppdraget utifrån dina individuella krav. Vid dödsbostädning fokuserar vi alltid på lyhördhet och jobbet görs med stor noggrannhet och omsorg.

dödsbostädning dödsbo

Älvis Städ har erfarna arbetare som alltid lägger fokus på att du ska bli helnöjd med vårt arbete. Just därför dubbelkollar vi alltid med dig efter genomförd städning så att du är nöjd. Om inte det vore nog har vi även en 14 dagars kundnöjdhetsgaranti. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi eventuella fel – helt utan extra kostnad.

Kostnad och bokning

Att ta reda på vad det kostar är enkelt. Du går in på vår sida OFFERT där du fyller i uppgifter i formuläret. Då återkommer vi till dig inom 24 timmar med information om pris.

Att inte presentera prislista gör vi av anledningen att vi baserar våra priser på en rad olika faktorer. Vi gör justeringar baserat på vad uppdraget kräver och specifika önskemål för utförandet. Du som kund får alltid ett fast pris av oss. På så sätt behöver du inte vara orolig för extra kostnader om arbetet tar längre tid än förväntat.

Hur det fungerar

Dödsbostädning

Vår städfirma utför dödsbostädning i hela Västernorrland, Västerbotten och Norrbotten. Detta inkluderar då exempelvis Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Lycksele, Piteå, Luleå, Boden osv.

Städning vid dödsbo liknar en vanlig flyttstädning, men alla uppdrag planeras utifrån kundens individuella krav. Vid dödsbostädning fokuserar vi alltid på lyhördhet och jobbet görs med stor noggrannhet och omsorg.

Våra erfarna medarbetare utför städning och röjning av dödsbon på ett tryggt och kvalitetssäkrat sätt. Vi står för städmaterial och rengöringsmedel. Vi använder miljömärkta städprodukter, vilket är mycket viktigt för oss.

Dödsbotömning

Vi förstår att man inte alltid har kapacitet att ordna med tömning och bortforsling av ett dödsbo, här kan vi bistå med hjälp. Det spelar ingen roll om dödsboet är stort och omfattande eller litet och enkelt, vi sköter allt.

Har du frågor eller vill veta mer så är du varmt välkommen att ringa 072-707 90 70 eller maila oss på info@alvisstad.se