Nybyggnationer och renoveringar kommer alltid med farliga dammpartiklar, svåra fläckar och smuts. Vi har erfarenheten som krävs för att hjälpa dig med en professionell byggstädning så att du kan börja använda bostaden. Självklart är vi helt anpassningsbara utifrån din situation, vi gör rent oavsett vad.

städ renovering byggstäd bygg

Älvis Städ har erfarna arbetare som alltid lägger fokus på att du ska bli helnöjd med vårt arbete. Just därför dubbelkollar vi alltid med dig efter genomförd städning så att du är nöjd. Om inte det vore nog har vi även en 14 dagars kundnöjdhetsgaranti. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi eventuella fel – helt utan extra kostnad.

Kostnad och bokning

Att ta reda på vad det kostar är enkelt. Du går in på vår sida OFFERT där du fyller i uppgifter i formuläret. Då återkommer vi till dig inom 24 timmar med information om pris.

Att inte presentera prislista gör vi av anledningen att vi baserar våra priser på en rad olika faktorer. Vi gör justeringar baserat på vad uppdraget kräver och specifika önskemål för utförandet. Du som kund får alltid ett fast pris av oss. På så sätt behöver du inte vara orolig för extra kostnader om arbetet tar längre tid än förväntat.

Hur byggstädning fungerar

För att en besiktningsman ska kunna göra en bra analys av nybygget så är det viktigt med byggnadsstädning. Vad som ingår beror på objektet, oftast så tar vi hand om gips, spån, papp, kartong, tejp, masonitskivor, etc. som blivit kvar efter bygget. Vi gör även en grövre dammsugning och avtorkning av väggar, samt möjlighet till bortforsling av bråtet vid överenskommelse. Om inte det vore nog har vi även en 14 dagars städgaranti. Dvs, skulle du mot förmodan inte vara nöjd är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi eventuella fel – helt utan extra kostnad.

Vi tar med all utrustning som byggstädningen kräver.

Frågor?

Har du frågor får du gärna skicka oss ett meddelande eller kontakta oss via kundtjanst@alvisstad.se

Välkommen!