/** */ Fönsterputsning: Expertservice för Kristallklara Fönster

Fönsterputs

Fönsterputs för en mer attraktiv bostad med ljusare, trevligare och mer välkomnande inomhusmiljö. Är det första gången du bokar via Älvis Städ AB får du även 10% rabatt! Välkommen!

Fönsterputs
Fönsterputs med

Vi är expert på fönster, låt oss ordna biffen!

Fönsterputs med kompetens

Vi erbjuder fönsterputs med kompetens för dig som vill få din bostad att se mer attraktiv ut genom att rengöra dina fönster så att dem blir skinande rena.

Vår städfirma är dedikerat till hög kundnöjdhet – och vi ser alltid till att allt vår fönsterputs uppfyller höga kvalitetskrav samt överträffar förväntningarna – genom att tillhandahålla oslagbara tjänster för fönsterputs som är anpassade till varje kunds specifika behov och preferenser.

Om du, mot all förmodan, inte skulle känna dig helt nöjd med det arbete vi utfört, ingår en 14-dagars-garanti i alla våra tjänster. Det bara att kontakta oss så åtgärdar vi eventuella fel, helt utan extra kostnad.

Är det första gången du bokar via Älvis Städ får du dessutom 10% rabatt.

Fönsterputs – viktigt innan du bokar

Innan du bokar in fönsterputs är det viktigt att du vet vilken typ av och antal fönster du har, samt vad som gäller inför och hur fönsterputs fungerar.

Fönster kan komma i olika “former” och räknas därför på olika sätt, så se till att du anger korrekt antal fönster inför fönsterputs. Du ser exempel avbildat till höger om texten.

Notera även att balkongdörr och entrédörr med glas räknas som ett fönster, samt att dubbeldörr med glas ut till altan räknas som två fönster.

Fönsterputs i Umeå
Fönsterputs i Umeå

Hur fönsterputs fungerar

Vid fönsterputs tar vi med alla verktyg och rengöringsmedel som uppdraget behöver. Det enda vi behöver är tillgång till vatten.

Under fönsterputs torkar vi (förutom själva fönstren) givetvis även av fönsterbleck och karmar – detta för ett rent och snyggt helhetsintryck när fönsterputsningen är avslutad.

Nedan kan du se den checklista vi utgår från under en fönsterputs. Checklistan kan du få åtkomst till även genom att trycka på länken här.

FÖNSTERPUTS

  • Borttagning av stänk, fläckar, smutsränder, m.m.
  • Putsning av samtliga fönster, ut/in
  • Putsning av fönstrets inre delar, dvs mellan fönsterrutorna
  • Rengöring av listerna mellan fönsterrutorna
  • Rengöring av spröjsarna på spröjsade fönsterrutor

FÖNSTERKARMAR OCH FÖNSTERBLECK

  • Rengöring av fönsterkarmar
  • Rengöring av fönsterbleck

Inför fönsterputs

För att vi ska fönsterputsa så effektivt som möjligt måste vi ha goda förutsättningar. Detta innebär att du som kund måste se till att göra fönstren tillgängliga för våra fönsterputsare.

Inför fönsterputs – plocka undan eventuella lösa föremål, blomkrukor och / eller övriga prydnadsföremål från fönsterblecken eller brädan. Ta även bort gardiner, persienner och möbler som kan vara i vägen under fönsterputsningen.

Vill ni att vi även rengör persiennerna kan ni boka in detta som en tilläggstjänst.

INNAN fönsterputsningen påbörjas måste vi bli informerade om befintliga skador på fönster, exempelvis repade glas och fönster. Vi måste även bli informerade om eventuella fönsterlås samt få då nyckeln till dessa om ni vill ha de putsade.

Vad priset baseras på

Priset för fönsterputs baseras på antal fönster som du vill ha putsat samt om det inkluderas spröjs eller om dem ej kan öppnas för åtkomst till inre del.

Vid bokning av fönsterputs ansöker vi för RUT-avdraget så att du ska kunna få reducerat pris med 50%. Du hittar mer information om vad detta innebär på Skatteverkets hemsida eller direkt på vår sida om RUT-avdraget.

Har du frågor om fönsterputs får du gärna kontakta oss via kundtjanst@alvisstad.se eller genom att ringa oss på vårt växelnummer 090 – 765 76 10 .

Faktorer som kan påverka fönsterputsning

Det finns flera faktorer som kan störa fönsterputs. Vi undviker exempelvis att utföra fönsterputsning när det är kallt väder då detta innebär stor risk för skada på fönstret och glaset, samt sämre effektivitet.

Ett alternativ är att endast utföra fönsterputs på insidan eller omboka tjänsten till ett senare tillfälle.

Återigen, måste vi bli informerade om glaset eller fönstret är sprucken då detta också ökar risken för större skada på fönstret.

Fönsterputs i höga höjder

De bästa fönsterputsarna är de som har utbildats för detta. Vi på Älvis städ AB har all den erfarenheten och specialutbildad personal i vårt team som krävs för en väl genomförd och högkvalitativ fönsterputs även på höga höjder!

Fönsterputs i Luleå

Bokning av fönsterputs

Fönsterputs kan du boka in genom att trycka på länken här och fylla i formuläret för offertförfråga. Inom de närmaste 24 timmarna efter det att du har skickat oss en offertförfråga skickar vi ett mejl med ytterligare information samt ett pris till din angivna mejladress.

Bokningen genomförs efter att du godkänner priset.

För bokning av tilläggstjänst i samband med fönsterputs – exempelvis rengöring av persienner – kan du boka in det genom att skriva in det i rutan för “ytterligare önskemål eller information”.

Du kan även boka in fönsterputs genom att kontakta oss på vårt växelnummer 090 – 765 76 10 eller skicka ett mejl till kundtjanst@alvisstad.se.

Fönsterputs för företagskunder

Vi erbjuder fönsterputs för både företag och privatpersoner. Med många års erfarenhet kan vi garantera ett strålande rent resultat! Oavsett om du behöver en individuell eller återkommande besök kan vi ta hand om dina behov utan problem.

Alla tjänster vi genomför för företag utför vi via vår dotterbolag Deltateamet AB – detta för att enklare kunna erhålla en stor satsning även för våra företagskunder.

Vill du boka in fönsterputs för företag kan du göra det genom att kontakta vår dotterbolag Deltateamet AB på 090-202 62 42 eller via epost på info@deltateamet.se.

 

Vanliga frågor

Hur bokar jag in fönsterputs?

För att boka in fönsterputs kan du gå in på offert, fylla i offertformuläret och skicka en offertförfråga. Vi kontaktar dig sedan via mejl med ytterligare information samt ett pris.

Bokning av fönsterputs kan ske även via telefon på 090 – 765 76 10 eller mejl till kundtjanst@alvisstad.se.

Erbjuder ni tjänster för fönsterputs för företag?

Ja! Alla tjänster för företag, inklusive fönsterputsning, sker genom vår dotterbolag Deltateamet AB. Vill du boka in fönsterputs för företag kan du göra det genom att kontakta Deltateamet AB på  090-202 62 42 eller via epost på info@deltateamet.se .

Har ni garanti för fönsterputs?

Vi erbjuder en 14-dagars garanti för alla tjänster, inklusive fönsterputs! För mer information om detta och andra garantier kan du  läsa mer om det i vårt kundavtal.

Ingår rengöring av persienner i fönsterputsning?

Nej, rengöring av persienner klassificerar vi som en tilläggstjänst. Vill du boka in rengöring av persienner i fönsterputs kan du göra det genom att skriva in det under rutan för  “ytterligare önskemål eller information” när du kompletterar offert formuläret.

Hur lång tid tar det att utföra en fönsterputs?

Tiden för fönsterputs varierar, då det finns många olika aspekter att ta hänsyn till.

Kontakta oss

Vi svarar inom 24 timmar, alla dagar.

9 + 13 =

städare på älvis städ städfirma