Gör din bostad mer attraktiv och inbjudande med fönsterputs! Vi rengör dina fönster så att dem blir skinande rena och ger en ljusare, trevligare och mer välkomnande inomhusmiljö.

Du bestämmer själv om du hur ofta vi ska genomföra putsningen och tillsammans skapar vi ett schema.

fönsterputs rengöring fönster

Älvis Städ har erfarna arbetare som alltid lägger fokus på att du ska bli helnöjd med vårt arbete. Just därför dubbelkollar vi alltid med dig efter genomförd städning så att du är nöjd. Om inte det vore nog har vi även en 14 dagars kundnöjdhetsgaranti. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi eventuella fel – helt utan extra kostnad.

Kostnad och bokning

Att ta reda på vad det kostar är enkelt. Du går in på vår sida OFFERT där du fyller i uppgifter i formuläret. Då återkommer vi till dig inom 24 timmar med information om pris.

Att inte presentera prislista gör vi av anledningen att vi baserar våra priser på en rad olika faktorer. Vi gör justeringar baserat på vad uppdraget kräver och specifika önskemål för utförandet. Du som kund får alltid ett fast pris av oss. På så sätt behöver du inte vara orolig för extra kostnader om arbetet tar längre tid än förväntat.

Hur fönsterputs fungerar

Vi tar med alla verktyg och rengöringsmedel som uppdraget behöver. Det enda vi behöver är tillgång till vatten.

Vid fönsterputs torkar vi givetvis även av fönsterbleck och karmar för ett rent och snyggt helhetsintryck när fönsterputsningen är avslutad.

Behöver jag tänka på någon innan?

Det du som kund kan tänka på är att göra fönstren tillgängliga för vår fönsterputsare. Plocka t.ex. undan lösa föremål, gardiner, blomkrukor eller övriga prydnadsföremål.

Frågor?

Har du frågor får du gärna skicka oss ett meddelande eller kontakta oss via kundtjanst@alvisstad.se

Välkommen!