/** */ Dödsbo Bjurholm - Älvis Städ AB

Dödsbo tömning och städning Bjurholm

Dödsbo tömning och städning i Bjurholm; för dig som behöver hjälp med svåra praktiska uppgifter under en tung tid.

Hemstädning Umeå
Flyttstäd

Vi hjälper med tömning och städning.

Högkvalitativa tjänster för dödsbo i Bjurholm

(Vi erbjuder) Dödsbo tömning i Bjurholm och dödsbo städning i Bjurholm – för dig som behöver hjälp med att  de praktiska uppgifter, som under en så känslig tid kan vara svåra att hantera på egen hand! Vi på Älvis Städ AB är SRY-certifierade specialister som erbjuder högkvalitativa tjänster för dödsbo.

Våra erfarna medarbetare lägger alltid stor vikt vid att du ska vara helt nöjd med vårt arbete och för att du ska känna dig extra trygg med våra tjänster erbjuder vi en 14-dagars garanti. Kontakta oss bara inom denna period så åtgärdar vi eventuella problem direkt!

Vi har också en ansvarsförsäkring, vilket innebär att vi ersätter eventuella skador som uppstod under städningen.

Vad är dödsbo städning och tömning?

Dödsbo tömning betyder tömning av det bostad som hörde  till personen som gick bort; medan dödsbo städning syftar på städning av bostaden. Dödsbo städning liknar på många sätt flyttstädning – däremot är dödsbo städning inte RUT-avdragsberättigad.

Vi erbjuder dödsbo tömning i Bjurholm och dödsbostädning i Bjurholm!  Städningen sker alltid med noggrannhet, lyhördhet och omsorg!

Hur vi går tillväga med dödsbo tömning eller dödsbo städning i Bjurholm varierar mycket beroende på fallet. Vissa kunder väljer att vi hjälper till med båda, men det är också möjligt att boka tjänsterna separat om man så vill!

Hur vi hanterar dödsbo forsling i Bjurholm

Dödsbo forsling i Bjurholm kan vi hjälpa till med oavsett om bostaden är stor och omfattande eller litet och enkel. Tack vare vår långa erfarenhet inom städbranschen kan vi enkelt anpassa oss till varje kunds preferenser och behov.

För mer information om dödsbo tömning kontakta oss gärna genom att skicka ett mejl  till kundtjanst@alvisstad.se eller genom att ringa oss på  090-765 76 10.

flyttbil dödsbo
flyttbil dödsbo

Hur vi hanterar städning av dödsbo i Bjurholm

Dödsbo städning liknar, som tidigare nämnt, en flyttstädning och allt kan anpassas utifrån era behov och preferenser. Våra medarbetare genomför dödsbo städning på ett tryggt och kvalitetssäkrad sätt med stor lyhördhet, noggrannhet och omsorg.

I tjänsten ingår även städutrustning och rengöringsmedel. Vi värderar även användningen av miljömärkta städprodukter. För mer detaljer om vad som ingår i en dödsbostädning kan du läsa i vår checklista här .

Vissa kunder vill ha hjälp med både dödsbo tömning och dödsbo städning, men självklart finns det möjlighet att välja och boka in tjänsterna separat.

Vad ingår i dödsbo städning i Bjurholm?

Nedan följer en lista på allt som ingår i en dödsbo städning. Ni kan hitta denna checklista även via länken här.

 KÖK

 • Rengöring av diskbänk, kranar och diskho
 • Rengöring av alla bänkskivor
 • Rengöring av spis och ugn, både utvändigt och invändigt
 • Rengöring av alla köksskåp, både utvändigt och invändigt
 • Rengöring av köksskåp där sopbehållare finns
 • Rengöring av mikrovågsugn, både utvändigt och invändigt
 • Rengöring alla vitvaror, både invändigt och utvändigt

BADRUM

 • Rengöring av badkar, handfat och toalett
 • Rengöring av badrumsinredning och badrumsmöbler
 • Rengöring av alla vitvaror så som tvättmaskin och torktumlare, både utvändigt och invändigt
 • Rengöring av kakelväggar
 • Rengöring av vattenbrunn

ALLA RUM

 • Avtorkning av fönsterbrädor, fönsterbänkar och övriga fria ytor
 • Avtorkning av synlig smuts och damm på t.ex. dörrar, karmar, golv- och taklister samt kontakter
 • Vid behov även avtorkning av garderober, linneskåp, byråer och lådor utvändigt samt puts av speglar
 • Avtorkning av alla möbler
 • Tömning av papperskorgar och sopkorgar
 • Dammsugning av golv och mattor
 • Våttorkning av alla golv
 • Avtorkning av alla väggar
 • Avtorkning av lampor och armaturer

Priset för dödsbo tjänster

Vi ger ingen allmän uppskattning av pris för dödsbo tömning eller dödsbo städning eftersom varje kund kräver olika tjänster och har olika preferenser.

Det  finns däremot några faktorer som vanligtvis påverkar våra kostnader, exempelvis bostadens storlek, antal kök eller badrum, eventuella biarean och kundens preferenser!

För att ta reda på en exakt pris för just dig kan du skicka en offertförfrågan till oss genom att klicka på offert och fylla i offert formuläret. Inom 24 timmar återkommer vi via mejl, med vidare information och ett pris.

Vanliga frågor

Gör ni dödsbo tömning i Bjurholm?

Ja, i våra tjänster ingår både tömningar och städningar av dödsbo i Bjurholm!

Hur bokar jag in dödsbo städning och/eller tömning i Bjurholm?

Om du är intresserad av att göra en bokning för städning och/eller tömning av dödsbo i Bjurholm, kan du göra det genom att fylla i offert formuläret här och skicka in en offertförfrågan. Vi kontaktar dig via mejl under de första 24 timmarna med vidare information om städningen samt ett pris.

Du kan även boka in dödsbo städning och tömning genom att ringa oss på vårt växelnummer 090 – 765 76 10 eller skicka ett mejl till kundtjanst@alvisstad.se.

Hur kontaktar jag er angående dödsbo tjänster i Bjurholm?

Du kan ta kontakt med oss angående dödsbo tjänsterna som vi erbjuder i Bjurholm, via telefon genom att ringa till oss på 090 – 765 76 10 eller via mejl kundtjanst@alvisstad.se .

Har ni städgaranti för städ av dödsbo i Bjurholm?

I alla våra städtjänster, inklusive dödsbo städning i Bjurholm, ingår alltid en 14 dagars städgaranti. För mer information om detta läs gärna i vårt kundavtal.

Hur lång tid tar det att städa en dödsbo i Bjurholm?

Tiden för städning av dödsbo i Bjurholm varierar från bostad till bostad, då det finns många olika aspekter att ta hänsyn till.

Om du vill ta reda på hur långt tid dödsbo städningen kommer ta för just er är ni välkomna att kontakta oss via telefon på 090 – 765 76 10 eller via mejl på  kundtjanst@alvisstad.se, så ger vi en bedömning utifrån era specifika  behov och preferenser.

Gäller era tjänster för dödsbo endast i Bjurholm?

Nej, våra dödsbo tjänster gäller inte endast i Bjurholm. Vi erbjuder dödsbo tömning och dödsbo städning i hela Norrbotten och tätort som Sundsvall, Örnsköldsvik, Skellefteå, Lycksele, Piteå, Luleå, Boden med mer.

 

Kan jag välja att boka in endast en av tjänsterna för dödsbo i Bjurholm?

Absolut! Vi har möjlighet att anpassa oss utifrån varje kunds behov. Har ni bara behov för endast en av tjänsterna kan ni välja att endast boka in den tjänst ni behöver!

Kontakta oss

Vi svarar inom 24 timmar, alla dagar.

1 + 11 =

städare på älvis städ städfirma