Vi tar hand om trappstädningen. Älvis Städ arbetar för flera bostadsrättsfastigheter och skräddarsyr städningen utifrån varje fastighets behov. Du bestämmer själv hur ofta er trappstädning ska göras och tillsammans skapar vi ett schema för din fastighet. Vi är noga med att städningen ska vara grundlig och värderar ärlighet och kommunikation i alla våra tjänster.

trappstädning städ trappor

Älvis Städ har erfarna arbetare som alltid lägger fokus på att du ska bli helnöjd med vårt arbete. Just därför dubbelkollar vi alltid med dig efter genomförd städning så att du är nöjd. Om inte det vore nog har vi även en 14 dagars kundnöjdhetsgaranti. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi eventuella fel – helt utan extra kostnad.

Kostnad och bokning

Att ta reda på vad det kostar är enkelt. Du går in på vår sida OFFERT där du fyller i uppgifter i formuläret. Då återkommer vi till dig inom 24 timmar med information om pris.

Att inte presentera prislista gör vi av anledningen att vi baserar våra priser på en rad olika faktorer. Vi gör justeringar baserat på vad uppdraget kräver och specifika önskemål för utförandet. Du som kund får alltid ett fast pris av oss. På så sätt behöver du inte vara orolig för extra kostnader om arbetet tar längre tid än förväntat.

Hur trappstädning fungerar

Vi tar med oss all utrustning som behövs. Det enda vi behöver är tillgång till elektricitet och vatten.

Du bestämmer själv hur ofta trappstädningen ska genomföras och tillsammans skapar vi ett schema för din fastighet. Vi utgår alltid och anpassar oss efter dina önskemål och de behov som fastigheten har. Efter varje genomförd städning gör vi en skriftlig bekräftelse till vår kontaktperson hos er.

Vi kan även komplettera er trappstädning med följande tjänster:

  • Golvvård
  • Storstädning
  • Fönsterputsning
  • Yt-desinficering
  • Mattstädning

Frågor?

Har du frågor får du gärna skicka oss ett meddelande eller kontakta oss via kundtjanst@alvisstad.se

Välkommen!