/** */ Fönsterputs Umeå - Älvis Städ AB

Fönsterputs Umeå

Fönsterputs i Umeå – för dig som vill göra ditt hem ljusare och mer välkomnande! Vi på Älvis Städ AB erbjuder högkvalitativa tjänster för fönsterputsning i Umeå! Välkomna!

Fönsterputs Umeå
Fönsterputs med Umeå

Vi är expert på fönster, låt oss ordna biffen!

Fönsterputs Umeå av hög kvalitet

Fönsterputs gör en avgörande skillnad när det gäller utseendet och känslan av ett hem. Vi på Älvis Städ AB erbjuder högkvalitativ fönsterputs i Umeå – för dig som vill få skinande rena fönster och en ljusare inomhusmiljö.

Vad gäller fönsterputs, men även alla andra tjänster vi erbjuder, är vi dedikerade till hög kundnöjdhet och ser alltid till att vi uppfyller de höga kvalitetskrav som ställs på våra tjänster.

Fönsterputs i Umeå utför vi för både privat- och företagskunder och vi är även mycket anpassningsbara vad gäller besöken – då du kan boka in oss för både individuella och återkommande besök!

För att öka din trygghet med våra tjänster erbjuder vi även en 14-dagars garanti! Är det första gången du bokar in en fönsterputs i Umeå  hos oss får du dessutom 10% rabatt.

Fönsterputs Umeå – viktigt innan bokning

Vid bokning av fönsterputs i Umeå är det viktigt att du anger korrekt antal fönster som ska putsas. För att kunna göra detta måste du veta hur man räknar ut dessa – då fönster kommer i olika “former”

Till höger ser du avbildade några exempel på fönster och hur dessa räknas – som du kan ta till hjälp.

Notera också att balkongdörrar och entrédörrar med glas räknas som ett fönster, medan dubbeldörrar med glas ut i altan räknas som två fönster.

Fönsterputs i Umeå
Fönsterputs i Umeå

Hur fönsterputs går till

Inför fönsterputs Umeå tar vi med alla verktyg och rengöringsmedel som tjänsten kräver – det enda vi behöver är tillgång till vatten, så se gärna till att det är en möjlighet som vi har.

Under fönsterputs torkar vi även fönster bleck och karmar, detta utöver själva fönstrena. Fördelen är att det ger ett rent och snyggt helhetsintryck när fönsterputsningen är avslutad.

Viktigt att nämna är att rengöring av persienner EJ ingår i fönsterputs, utan räknas som en tilläggstjänst. För att boka in det kan du skriva det under rutan för  “ytterligare önskemål eller information” när du skickar in en offertförfråga.

Nedan följer en lista med de punkter vi vanligtvis utför under fönsterputs Umeå. Tillgång till checklistan kan du även få genom att trycka på länken här.

FÖNSTERPUTS

  • Borttagning av stänk, fläckar, smutsränder, m.m.
  • Putsning av samtliga fönster, ut/in
  • Putsning av fönstrets inre delar, dvs mellan fönsterrutorna
  • Rengöring av listerna mellan fönsterrutorna
  • Rengöring av spröjsarna på spröjsade fönsterrutor

FÖNSTERKARMAR OCH FÖNSTERBLECK

  • Rengöring av fönsterkarmar
  • Rengöring av fönsterbleck

Inför fönsterputs Umeå

Inför fönsterputs i Umeå är det viktigt att du plockar undan eventuella lösa föremål samt blomkrukor och / eller övriga prydnadsföremål som kan stå i vägen för genomförandet av en effektiv och högkvalitativ fönsterputs.

Vill du att vi rengör persienner kan du boka in detta som en tilläggstjänst när du skickar in offertförfrågan.

Vi uppskattar även om du i förväg informerar oss om befintliga skador på fönster – såsom repor – samt om eventuella fönsterlås om ni vill ha dessa putsade. Se gärna till i så fall att vi även får tillgång till nyckeln för fönsterlåsen inför fönsterputsningen.

Vad priset på fönsterputs i Umeå baseras på

Pris för fönsterputs Umeå varierar, men baseras oftast på framförallt antal fönster som du vill ha putsat, samt om det inkluderas spröjs eller om fönstrena ej kan öppnas för åtkomst till inre del. Även tilläggstjänster kan påverka priset.

I samband med bokning av fönsterputs Umeå ansöker vi om RUT-avdrag för att du som kund ska få reducerat pris med 50%! För mer information om vad RUT-avdrag innebär kan du läsa direkt på vår hemsida om RUT-avdrag eller via Skatteverkets hemsida.

Har du några frågor angående fönsterputs i Umeå kan du kontakta oss via mejl på kundtjanst@alvisstad.se eller genom att ringa oss på vårt växelnummer 090 – 765 76 10 .

Faktorer som kan påverka fönsterputs i Umeå

Fönsterputs i Umeå kan påverkas av flera olika faktorer. Vi undviker att genomföra fönsterputs när det är kallt väder – då kallt väder ökar risken för skador på fönstren och glaset, samt är i allmänhet mindre effektivt arbetsmässigt.

Det vi däremot kan göra är att endast utföra fönsterputs på insidan, alternativt boka om tiden till ett senare tillfälle.

Om glaset eller fönstret är sprucken eller skadad måste vi bli informerade i förväg – detta eftersom sprickor på glas och fönster ytterligare ökar risken för skada.

Fönsterputs Umeå i höga höjder

Vi erbjuder den bästa fönsterputsningen i Umeå. Med vår specialutbildade personal och erfarenhet är vi experter på att utföra högkvalitativ fönsterputs, även på höga höjder!

fönsterputs Umeå pris

Bokning av fönsterputs Umeå

Du kan boka fönsterputs genom att klicka på länken här, fylla i vårt formulär och skicka en offertförfråga. Vi kommer att skicka dig ett e-postmeddelande med ytterligare information samt priset för fönsterputs inom de närmaste 24 timmarna från det att vi har fått in din offertförfråga!

Vi registrerar bokningen efter det att du har godkänt priset.

Rengöring av persienner räknar vi som en tilläggstjänst. Denna kan du begära genom att  skriva in det i rutan för “ytterligare önskemål eller information” i offert formuläret.

Fönsterputs Umeå kan du boka in även genom att kontakta oss på vårt växelnummer 090 – 765 76 10 eller skicka ett mejl till kundtjanst@alvisstad.se.

Fönsterputs Umeå för företag

Fönsterputs Umeå är en av många av våra anpassningsbara tjänster och det finns möjlighet att boka in oss för både individuella besök och återkommande besök. Oavsett vilken kan vi ta hand om dina behov utan problem!

Vi utför fönsterputs Umeå för både privatkunder och företag. Fönsterputs Umeå utför vi via vår dotterbolag Deltateamet AB – eftersom det underlättar för oss att erhålla en stor satsning även för våra företagskunder.

Bokning av fönsterputs i Umeå för företag kan du göra genom att kontakta vår dotterbolag Deltateamet AB på 090-202 62 42 eller via epost på info@deltateamet.se .

Vanliga frågor

Hur bokar jag in fönsterputs i Umeå?

Som privatkund kan du boka in fönsterputs Umeå genom att skicka in en offertförfråga. Vi kontaktar dig via mejl under de närmaste 24 timmarna, från det att vi har fått in din offertförfråga, med ytterligare information samt ett pris.

Bokning av fönsterputs kan ske även via telefon på 090 – 765 76 10 eller mejl till kundtjanst@alvisstad.se.

Erbjuder ni fönsterputs Umeå för företag?

Ja! Alla tjänster för företag, inklusive fönsterputsning i Umeå, sker genom vår dotterbolag Deltateamet AB. Vill du boka in fönsterputs för företag kan du göra det genom att kontakta Deltateamet AB på  090-202 62 42 eller via epost på info@deltateamet.se .

Har ni garanti för fönsterputs Umeå?

En 14-dagars garanti ingår för alla våra tjänster, inklusive fönsterputs i Umeå! För mer information om detta och andra garantier kan du läsa i vårt kundavtal.

Ingår rengöring av persienner i fönsterputs Umeå?

Nej, rengöring av persienner räknas som en tilläggstjänst. Vill du boka in rengöring av persienner i fönsterputs Umeå kan du göra det genom att skriva in det under rutan för “ytterligare önskemål eller information” när du kompletterar offert formuläret.

Hur lång tid tar det att utföra en fönsterputs Umeå?

Tiden för fönsterputs varierar eftersom det finns många olika faktorer som kan påverka.

Kontakta oss

Vi svarar inom 24 timmar, alla dagar.

1 + 11 =

städare på älvis städ städfirma