090 - 765 76 10 kundtjanst@alvisstad.se

Matt och möbeltvätt

Ibland händer det att man får en ful fläck på en matta eller möbel. Med tiden samlar möbler och mattor även på sig både damm, bakterier och kvalster. För att både förlänga livslängden och göra din dom helt ren krävs en djupare rengöring som vanlig dammsugning och avtorkning inte klarar av.

matt och möbeltvätt umeå
mattvätt möbeltvätt

Hur många?

Matt och möbeltvätt med bra standard

Vi har erfarna arbetare som alltid lägger fokus på att du ska bli helnöjd med vårt arbete. Skulle du mot all förmodan inte vara helt nöjd gäller vår 14 dagars garanti, och det är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi eventuella fel, helt utan extra kostnad. Det ska vara tryggt att beställa städning!

hemstädning dammsugare

Hur matt och möbeltvätt fungerar

Vi tar med oss all utrustning som behövs för att genomföra matt och möbeltvätten och kan utföra uppdraget på plats i din bostad eller i våra lokaler.

För detaljer av vad som ingår i en storstädning kan du kolla vår checklista här.

 

Inför matt och möbeltvätt

Beroende på om du behöver både matt och möbeltvätt, eller en enstaka möbel eller matta som behöver tvättas är det bra om ni ser till att varan är fristående lagt så vi kan genomföra arbetet så snabbt som möjligt.  

Vad priset baseras på

Priset justeras efter behov.

Vid din bokning ansöker vi för RUT-avdraget så att du ska kunna få reducerat pris med 50%. Du hittar mer information om vad detta innebär på skatteverkets hemsida eller direkt på vår sida om RUT-avdraget.

Har du frågor får du gärna kontakta oss via kundtjanst@alvisstad.se

 

Vad som ingår i matt- & möbeltvätt

  • Tvätt av textilmöbler
  • Rengöring av soffor, fotöljer och stolar
  • Rengöring av mattor i olika storlekar