torkar handtag vid hemstädning i vännäs

Hemstädning Vännäs – Ett renare hem med hemstädning

Att underhålla sitt hem är något som oftast blir försummat på grund av tidsbrist eller bristande intresse. Det finns dock hjälp att få via oss! Vi gör livet lite enklare och ser till att du alltid har ett välstädat och hygieniskt hem. Genom att låta oss städa ert hem kan ni ägna er dyrbara tid åt andra saker som ligger varmare om hjärtat.

Älvis Städ har lång erfarenhet av städbranschen. En av våra specialiteter är hemstädning eftersom det i huvudsak sker regelbundet. Vi är så att säga proffs på vad vi gör, och vi utför alla typer av hemstädning i Vännäs.

Städning på dina villkor

Vår städtjänst är anpassningsbar och kan skräddarsys för att passa dina behov. Om det just du behöver saknas i detaljbladet så går det nog att åtgärda om du tar kontakt med oss. Så tveka inte att höra av dig och framföra ditt ärende! Vi återkommer alltid så fort vi kan och tillsammans kan vi komma överens om en lösning som passar oss båda. Våra priser är baserat på arbetet och beräknas utifrån vårt offertformulär. Priser är generellt fasta utan dolda kostnader. RUT-avdraget är dessutom uträknat innan du får din offert som gör det betydligt billigare för dig att anlita oss.

Vi är mycket noga och certifierade städare som har flera år i branschen. Vi erbjuder dessutom alltid ett nöjdkundgaranti med alla våra tjänster så du som kund kan känna dig trygg.
Vidare erbjuder vi flyttstädning i Vännäs samt dödsbotömning i Vännäs. Vi har även andra former av städning och hushållsnära tjänster som du kan hitta i våra menyer här på sidan. Har du frågor är du välkommen att ringa eller mejla till oss!