Hemstädning Hörnefors

Vi erbjuder hemstädning i Hörnefors!

 

hemstädning umeå

Hemstädning i Hörnefors via Älvis Städ

Det går att ha ett hem som är rent och fint samtidigt som man slipper städa. Allt du behöver göra är att anlita oss så ordnar vi resten. En bra lösning för alla, tycker vi. Om du väljer hemstädning så kommer en städare hem till dig så ofta som du önskar och tar tag i de göromål du behöver hjälp med.

Med tanke på skattereduktioner som man får via RUT-avdraget får du även fördelaktiga priser och en effektiv tillvaro. Vi räknar in avdraget redan i priset så det är inget du behöver fundera på själv. Vi inkluderar även alltid nöjdkundgaranti så du kan känna dig säker på att jobbet utförs på ett bra sätt, skulle det vara problem så tillkommer inga extra kostnader, utan vi löser det på våran egen bekostnad. Förstås gör vi vårt absolut bästa alla gånger, men ibland händer det att man gör ett misstag och då är det tur att vi har våran garanti så du kan känna dig trygg.

För att ta reda på mer om hemstädningstjänsten kan du läsa mer i vårt detaljblad. Är det så att du har behov utöver det som vi skrivit ner så är det bara att kontakta oss. Vi försöker vara så flexibla som möjligt och se till att alla lösningar du kan komma att behöva finns till hands. Vi arbetar på dina villkor.

Utöver hemstädning erbjuder vi även flyttstädning i Hörnefors.