Hemstädning Holmsund

Vi erbjuder hemstädning i Holmsund!

 

hemstädning umeå

Fint med hemstädning i Holmsund

Att städa är nödvändigt men kanske inte det absolut roligaste att sysselsätta sig med under vardagen. Att städa är nämligen tidskrävande, ansträngande och drygt. Det finns nog ingen som verkligen brinner för att städa, ja, annat än oss här på Älvis Städ! Vi anser att renlighet är mycket viktigt för att man ska må bra, trivas hemma, och hålla sig frisk. Smutsiga miljöer är en hälsofara både fysiskt och för psyket. …Och därför finns vi!

Vi ser till att ditt hem är fint, rent, och hygieniskt. Vi underhåller ditt hem så du kan lägga tid på annat. Det är en bra lösning för alla involverade, framförallt nu i dagsläget när priserna är så låga genom RUT-avdraget. Du får dessutom nöjdkundgaranti så du kan känna dig trygg att jobbet utförs på rätt sätt, och skulle det vara något problem, så ordnar vi det utan extra kostnad.

Vi är flexibla och certifierade städare

Vi har flera års erfarenhet inom städning och vår personal är SRY certifierad. Vi har även en försäkran utifall att saker går sönder. Vi tar ann de flesta uppdrag och sköter det efter dina behov, allt du behöver göra är att informera oss om vad som kan behövas extra eller om du har andra behov som inte är täckta i detaljbladet. Vi är snabba, effektiva, och har alltid kostnadseffektiva priser. Jobbet håller hög kvalitet och vårt mål är alltid att våra kunder ska känna sig helt nöjd med våran tjänst.

Vi erbjuder även flyttstädning i Holmsund.