Hemstädning Bullmark

Vi erbjuder hemstädning i Bullmark!

 

hemstädning umeå

Hemstädning Bullmark? Vi hjälper dig!

Hemstädning har blivit väldigt populärt nu på senare år. Det är egentligen inte särskilt konstigt, eftersom RUT-avdraget drar ner en hel del av kostnaden och ger dig ett städat hem utan att lägga en förmögenhet för jobbet.

Hemstädning är en vardaglig städning som ofta tar både tid och ork, och många avvaktar fram till helgen eftersom det inte finns tid över under veckorna. Men vem vill dra fram dammsugaren och skura toaletten på en lördag? När man anlitar oss får man en bra tjänst som ser till att det är rent i hemmet och bra utan att behöva fundera på tid och planering som annars kommer i konflikt med det viktiga här i livet. Detaljer för vad som ingår i hemstädning hittar du här.

När du behöver städhjälp

Skicka en offertförfrågan via vårt formulär så får du ett bra pris av oss. Vi har stor erfarenhet av hemstädning, och våra städare är certifierade för jobbet. Vi har försäkran utifall att något skulle hända och inkluderar alltid en nöjdkundgaranti så du som kund kan känna dig trygg och säker på att arbetet utförts på bästa sätt. Om du har funderingar på tjänsten kan du höra av dig till oss. Vi svarar alltid under dagtid mellan 8:00 och 18:00.

Vi erbjuder även andra tjänster såsom flyttstädning och bilvård i Umeå.