090 - 765 76 10 kundtjanst@alvisstad.se

Flyttstädning Sundsvall

Vi erbjuder flyttstädning i Sundsvall!

 

flyttstädning umeå

Flyttstädning Sundsvall – mycket städ för bra priser

Vid en flytt är det många grejer att hålla i huvudet, t.ex.

  • Ska den gamla bostaden rensas och alla saker packas i lådor.
  • Det ska sägas upp gamla avtal och abonnemang och nya ska tecknas.
  • Saker som sophämtning och adressändring kan behöva fixas.
  • Den gamla bostaden ska flyttstädas.
  • Du ska komma i ordning i din nya bostad.

Listan kan bli hur lång som helst. Vår poäng är att det kan vara svårt att hinna med alla moment som behöver göras under en flytt. Därför är flyttstädning via oss ett bra alternativ för att få lite mer tid under flytten. En flyttstädning tar nämligen timmar eftersom allt i den gamla bostaden måste bli klammerfri. Här hittar du detaljinformationsbladet över alla de moment som ingår i våran flyttstädning, så får du själv välja vart du vill lägga din energi. Alla våra städare följer mäklarsamfundets checklista för flyttstädning så du vet att arbetet utförs på rätt sätt.

 

Offerten, Kvalite & Nöjdhetsgaranti

När du får offerten via vårt offertformulär får du ett fast pris för den tjänst du efterfrågat och RUT-avdraget är inräknat om du är privatkund. Det kan ta upp till 24 timmar innan du får svar. Men, det pris du får är ett fast pris så du slipper prisöverraskningar som andra städfirmor ibland lägger på deras erbjudanden.

För att dessutom kunna utlova bra och hög kvalitet är våra städare certifierade och försäkrade. Du ska kunna känna dig säker på att arbetet utförs på rätt sätt. Och på toppen av det, har vi även ett nöjdkundgaranti så du med all säkerhet kan känna dig trygg med oss.