090 - 765 76 10 kundtjanst@alvisstad.se

Flyttstädning Skellefteå

Vi erbjuder flyttstädning i Skellefteå!

 

flyttstädning umeå

Flyttstädning Skellefteå – fast pris & kostnadsfri offert

Vårat städteam arbetar mycket med flyttstädning och följer en lång checklista från Mäklarsamfundet. Kolla vårt detaljdokument för att se vad som ingår i våran flyttstädning.

Dessutom är det väldigt billigt och prisvärt att anlita flyttstädning i Skellefteå eftersom du kan använda RUT-avdraget. Du behöver inte fundera på hur mycket som dras bort med RUT-avdraget, det ordnar vi redan i din offertförfrågan. Ifall det blir aktuellt så erbjuder vi även hemstädning i Skellefteå.

Kvalite & Garanti

Vi har arbetat inom städ i många år, och all vår personal är certifierad och utbildad för jobbet. När du anställer Älvis Städ kan du vara säker på att städuppdraget görs på rätt sätt och att resultatet blir bra. Om annat, så erbjuder vi alltid en nöjdkundgaranti, så det inte finns någon tvekan om att du som kund blir riktigt nöjd.

Du slipper oroa dig för den stundande besiktningen. Vi ser till att boendet lämnas i bästa möjliga skick, inte minst för att de nyinflyttade individerna ska känna sig nöjd, men även för att vara säker på att boendet passerar kraven under besiktning.