090 - 765 76 10 kundtjanst@alvisstad.se

Flyttstädning Piteå

Vi erbjuder flyttstädning i Piteå!

 

flyttstädning umeå

Flyttstädning Piteå – ta hjälp av oss och fokusera på det viktiga

Älvis Städ är en väletablerad städfirma med vanan i kvasten. Vi är framförallt noggrann med flyttstädningen eftersom det ställs så höga krav just på denna typ av städning. Just därför väljer många oss, och vi hoppas även du väljer oss som din städfirma.

Våra städare följer Mäklarsamfundets checklistor för flyttstädningar. För mer detaljer kan du läsa vårt detaljdokument. Där kan du läsa vilka städmoment som ingår i flyttstäd. Flyttstädning skiljer sig mycket från vanlig hemstädning i Piteå eller liknande tjänster eftersom allt måste vara i fint skick, vi menar även ventiler, golvbrunnar, osv. Dessutom ska det inte finnas ett dammkorn kvar när våra städare är färdiga. Därför är vår personal utbildad och besitter många års erfarenhet inom branschen.

Prisvärt, enkelt, och smidigt

Flyttstädning är en hushållsnära tjänst och du som privatperson kan därför utnytja RUT-avdraget. Priset blir betydligt billigare och det är därför väldigt värt att anlita en professionell städfirma idag. För att få reda på våra priser, fyll ut vårat offertformulär, så återkommer vi inom 24 timmar med ditt pris.