090 - 765 76 10 kundtjanst@alvisstad.se

Flyttstädning Nordmaling

Vi erbjuder flyttstädning i Nordmaling!

 

flyttstädning umeå

Flyttstädning Nordmaling – fast pris och nöjdkundgaranti

Vi på Älvis Städ utlovar riktigt bra priser och hög kvalitet av flyttstädning inom Nordmaling. Vi har många års erfarenhet att arbeta efter de behov som behövs för att kunna lämna en lägenhet i toppskick så att du kan lämna lägenheten fräsch och fin till den nya inflyttningsgästen. Utöver vår höga standard och bra pris, så ingår även ett nöjdkundgaranti vilket innebär att om det nu osannolikt skulle vara någon miss så åtgärdar vi det utan extra kostnad. Mer information om vad som ingår i flytten hittar du i vårt detaljdokument.

Smidigt och prisvärt

Med RUT-avdraget som du kan läsa mer om här, får du ett bra pris hos oss. Det är egentligen inget du behöver tänka på utan vi räknar på avdraget redan vid din offert. Det är helt klart prisvärt att beställa hushållsnära tjänster, och allt fler väljer att anlita företag som oss på Älvis Städ nu när kostnaderna är så betydligt lägre.

Alltid hög kvalitet och säkerhet

För att garantera professionalitet samt hög kvalite så är våra städare SRY utbildade och följer kommunens kollektivavtal. Vi anser att nöjd personal lämnar bra resultat alla gånger. Vi har F-skatt och momsregistrering samt betalar alla arbetsavgifter, så du kan försäkra dig om att allt görs på rätt sätt. Vi har även en sakförsäkring samt att vår personal är försäkrad.

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig som kund, och därför får du en offert inom 24 timmar så fort du fyllt ut vårat offertformulär. När vi har alla de uppgifter som krävs så ger vi dig ett pris och därefter kan vi genomföra en snabb och smidig bokning.