/** */ Flyttstädning Lycksele | Älvis Städ AB | Hög kompetens | 14 dagars garanti

Flyttstädning Lycksele

Vi erbjuder flyttstädning i Lycksele!

 

flyttstädning umeå

Flyttstädning Lycksele – flyttstäd med garanti och fast pris

Vi utför mängder av städuppdrag i Lycksele. Förutom flyttstäd hjälper vi även med hemstädning och dödsbo. Vi har även andra tjänster såsom trappstädning, byggstädning, och fönsterputsning. Allt du kan tänka dig inom städ. Vi är en professionell städfirma som vet vad våra kunder behöver inom alla områden kring städ.

Vi sköter rut-avdraget

Tack vare RUT-avdraget är det fler och fler som väljer en städfirma istället för att städa själva och riskera åka på efterkostnader. Vi hjälper dig få ett bättre pris av rut-avdraget, och du behöver inte fundera så mycket mer på det. Det pris du får av oss via vårat offertformulär har rut-avdraget inräknat, förutsatt att du anget ditt personnummer.

Kvalitetssäkrat städteam

Våra certifierade städspecialister här på Älvis Städ har flera års erfarenhet inom branschen och tar hand om städningen i din bostad. Vi är skickliga, noggranna och pålitliga, och om det inte vore nog med det, så erbjuder vi även nödjkundgarnati. Att välja oss som din städfirma är att välja en säkerhet för ditt städbehov. Vi ställer höga krav på personal och utfört arbete, och ser alltid till att hålla den standard som krävs vid inspektion inför överlämnande av boende; vi gör det genom att alltid utföra en kvalitetskontroll när själva städjobbet är utfört.

Försäkrade mot eventuella skador

Du som anlitar Älvis Städ behöver aldrig oroa dig för försäkring. Vi är försäkrade mot eventuella skador på egendom, ägodelar, och personal.