090 - 765 76 10 kundtjanst@alvisstad.se

Flyttstädning Luleå

Vi erbjuder flyttstädning i Luleå!

 

flyttstädning umeå

Vi hjälper dig med flyttstädning i Luleå

Håller du på att flytta från din bostad i Luleå? Hör av dig till oss på Älvis Städ så kommer du tryggt och säkert kunna lämna över en välstädad och fräsch bostad till de nya bostadsgästerna. Vi erbjuder alltid en nöjdkundgaranti så du kan känna dig säker på att jobbet utförs på rätt sätt.

Du kan beställa en gratis offert via vårt offertformulär, och sedan genomföra en bokning om du är nöjd med priset. Vi har inga dolda kostnader och fastställer ditt pris baserat på de detaljer vi får för ditt boende. Tänk även på att vi erbjuder andra tjänster för ditt framtida boende så som hemstädning Luleå.

Vi flyttstädar din bostad på rätt sätt

En flyttstädning innebär att hela bostaden rengörs med stor omsorg. Vi städar systematiskt och effektivt genom hela bostaden, från golv till tak. Vi tar med oss egen städutrustning och städmaterial, så inget att fundera på heller. Det du dock behöver tänka på är att tömma bostaden på möbler och saker innan vi kommer, samt att lyfta fram vitvaror så som frys och kyl. För mer information över vad som behöver göras innan flyttstädningen görs, läs vårt checklista.