/** */ Flyttstädning Dorotea | Älvis Städ AB | Hög kompetens | 14 dagars garanti

Flyttstädning Dorotea

Vi erbjuder flyttstädning i Dorotea!

 

flyttstädning umeå

Flyttstädning Dorotea – offert inom 24 timmar

RUT-avdraget har gjort att allt fler väljer att köpa flyttstädning istället för att utföra arbetet själva. På så sätt försäkrar man sig att arbetet kommer göras enligt kraven som hyresvärdar ställer. Vi på Älvis Städ har arbetat inom branschen i flera år och har certifierade specialister för att garantera ett bra jobb. Vi erbjuder förstås även en nöjdkundgaranti så att du inte behöver känna någon risk med att välja oss. Vårt garanti innebär att vi åtgärdar avvikande städning utan extra kostnad.

Boka flyttstädning i Dorotea genom oss

Behöver du veta mer om flyttstädning eller andra tjänster som vi erbjuder, såsom hemstädning. Kan du kolla igenom den generella hemstädningssidan och flyttstädningssidan.

Hur fungerar tjänsten?

Vårt huvudkontor ligger i Umeå men vi täcker hela västerbotten samt närliggande städer och byar. Det innebär att vi har möjligheten att omhänderta alla uppdrag med omnejd. Allt du som kund behöver göra är att fylla ut vårt offertformulär med relevanta uppgifter och boka om du godtar våra priser. Du får ett svar inom 24 timmar och vi skickar de städspecialister som passar bäst för jobbet. Alla frågor du har kring städningen eller tjänsten kan du ställa via vår epost, eller via telefon. Du finner telefonnumret och eposten på toppen av sidan.