090 - 765 76 10 kundtjanst@alvisstad.se

Flyttstädning Boden

Vi erbjuder flyttstädning i Boden!

 

flyttstädning umeå

Hur bokar jag flyttstädning i Boden?

Om du är osäker på om vår tjänst är för dig kan du läsa checklistan angående vad som ingår i våran tjänst. Pris får du från oss när du gör en offertförfrågan via vårt formulär och fyller i alla de relevanta uppgifter som behövs för uppdraget, t.ex. Hur stor bostaden är och om du vill att vi utför någon av våra extratjänster. Du får ett svar inom 24 timmar och om du godkänner priset så genomför vi en bokning.

Inför flyttstädning

Vi behöver ha goda förutsättningar för att kunna städa ordentligt. Dvs bostaden bör vara tom. Lämnar du kvar möbler kommer vi ej flytta på dessa utan städa runt dem, så placera dem helst i mitten. Vitvaror bör helst dras ut och även vara avfrostade eftersom vi avsäger oss eventuella skador på golv och väggar som kan hända under flytt av tunga saker.

Om flyttstädning av oss i Boden är intressant, använd vårt offertformulär redan idag så får du ett snabbt prisförslag. Inga dolda kostnader eller annat krångel från oss!

Professionell städning i Boden

Vi på Älvis Städ är seriösa och certifierade specialister som tar hand om allt från flyttstädning till hemstädning. Anlitar man oss försäkrar man sig om att det inte uppstår några missförstånd eller oklarheter mellan hyresgäst och hyresvärd angående flyttstädningen. Städningen vi utför håller alla mått och krav som hyresvärden förväntar sig, och på så sätt kan du som hyresgäst undvika problem som vanligtvis uppstår när arbetet utförs själv, redan från början.