/** */ Flyttstädning Boden - Älvis Städ AB

Flyttstädning Boden

Flyttstädning Boden för dig som behöver göra flytten lite enklare! Passa på och utnyttja våra garantier och tjänster som vi erbjuder! Varmt välkomna!

FlyttstädningBoden
Flyttstäd Boden

Sköt flytten du, så sköter vi städningen.

Högkvalitativ flyttstädning Boden

Att hinna med både flytten OCH flyttstädningen kan vara krävande – därför vill vi hjälpa till genom att göra processen så enkel som möjligt för dig.

Flyttstädning Boden! – Flytt behöver inte vara stressigt! Med vår professionella flyttstädning och erfarna anställda säkerställer vi att din bostad är fläckfri och redo för nya ägare eller hyresgäster.

Vi har även ansvarsförsäkring – som betyder att vi täcker eventuella olyckor som kan förekomma  under flyttstädningen – så du behöver aldrig oroa dig för om något skulle gå fel under städ processen.

Vi finns för att göra flyttstädning  extra tryggt för dig som behöver en flyttstädning Boden med våra tjänster erbjuder vi även en 14-dagars garanti som du kan utnyttja om du inte är nöjd med städningen – helt kostnadsfritt!

Vad betyder att flyttstäda och hur fungerar det

Flyttstädning är en grundlig och djupgående rengöring av alla allmänna utrymmen, kök, badrum och fönster. I det pris vi erbjuder varje kund ingår även städmaterial och färdkostnader! Vi presenterar inte en allmän prislista eftersom priset på flyttstädningar skiljer sig åt  mellan varje kund.

Arbetsstyrkan anpassar vi alltid så att vi ska klara av flyttstädningen inom samma dag som den påbörjas – vilket gör det både tids- och kostnadseffektivt för dig som kund!

flyttstäd Boden pris

Vad ingår i flyttstädningen?

För detaljer om vad som vanligtvis ingår i flyttstädning Boden kan du läsa i vår checklista här.

 

Här nedan följer en lista på vad som ej ingår i flyttstädningen:

 • Vi tar inte bort tavelkrokar eller andra spikar / skruvar i vägg eller ytor
 • Borttagning av tejp, klistermärken, etc. ingår ej i flyttstädningen
 • Hyllpapper i skåp, lådor, garderober, etc. tar vi heller inte bort under flyttstädningen
 • Rengöring av överlåtna förvaringsmöbler till nästa boende ingår ej i flyttstäd tjänsten
 • Vi rengör heller inte bakom eller under överlåtna förvaringsmöbler
 • Rengöring av kakelfogar i hela badrummet ingår ej
 • Om föremålen inte är framflyttade i förväg ingår inte rengöring bakom och under vitvaror i flyttstädningen
 • Hantverksmässiga arbeten såsom målning, reparationer, lamp byten, trädgård, snöskott, m.m. utför vi ej

Krav inför en flyttstädning Boden

Vid flyttstädning Boden är det viktigt att inga lösa föremål eller andra saker lämnas kvar´då detta kan störa effektiviteten!

Viktigt att nämna är att vi ej flyttar fram tunga hushållsmaskiner, då det finns risk för att skador på golv och väggar framkommer. Däremot rekommenderar vi att ni själva flyttar fram de maskiner som ni vill ha det städat bakom.

Alternativt kan vi hjälpa till med förflyttningen av tunga föremål, men står då inte för eventuella skador som kan framkomma. Vill ni att vi hjälper till med flytt av maskiner och andra tunga föremål, meddela isåfall din kontaktperson i förväg, så fixar vi det!

Nedan följer andra viktiga punkter som du bör tänka på inför en flyttstädning:

 • I det fall att möbler eller andra föremål lämnas kvar i bostaden är det viktigt att ni meddelar denna information för oss, samt specificera vad som kommer lämnas kvar. Om möbler behövs/önskas flyttas runt eller rengöras kan En övrig timdebitering  Om detta är fallet behöver ni upplysa oss om det i förväg.
 • Vi behöver ha tillgång till el, varmvatten och fungerande avlopp under städdagen. Kontrollera gärna att allt detta finns tillgängligt.
 • Om möjligt, montera bort eventuella badkarsfront i förväg.
 • Flytt av tunga föremål ansvarar kunden för. Tunga föremål såsom vitvaror som ni önskar ska städas bakom, skall vara framdragna innan städningen. (Personal drar ej fram dessa på grund av risk för skador på golv.)  Om så önskas finns möjlighet för hjälp till förflyttning av tunga föremål – meddela din kontaktperson i förväg i så fall. Skador som förekommer till följd av detta ansvarar företaget ej för.
 • Kyl och frys skall avfrostas och vara avstängda i förväg. Lämna gärna dörrarna på glänt – detta för att undvika dåligt lukt. För att vatten inte ska rinna under kyl och frys. Lägg gärna ner en handduk eller liknande på golvet.
 • Montera bort det yttre glaset till ugnsluckan i förväg – detta för att vi ska kunna rengöra emellan. Har ni en självrengörande ugn med pyrolysemalj, upplys oss gärna i förväg.
 • Samtliga fönster i bostaden måste vara lättillgängliga, gå att öppna och stänga. Dessa skall även sitta på en arbetshöjd upp till 2,5 meter från mark- och golvnivå. Vid avvikelser, upplys oss gärna om detta i förväg.
 • Allergisanering ingår ej, men det städas givetvis ordentligt efter husdjur.
 • Finns några befintliga skador eller känsliga ytor i bostaden, är det viktigt att vi blir informerade om detta i förväg.
 • Våttorkning av tak och väggar samt borttagning av fläckar ingår ej i flyttstädningen då risken för skador är stort.
 • När det är minusgrader ute tvättas EJ fönsterrutor utvändigt! Fönster putsas mellan glasen bara under förutsättning att dessa är lättåtkomliga, enkelt att öppna samt om risken för skada på färgen eller rutorna är liten. Utsidan putsas i den mån städpersonalen kan komma åt denna utan problem.
 • Väggar rengörs i regel enbart med dammtorkning då risken för skada på tapeter eller färg är för stor vid användning av vatten. Därför är vi försiktiga med användning av vatten eller annat medel på väggar.
 • Vi förbehåller oss rätten att avsäga oss en städning i det fall vi anser att bostaden är ovanligt nedsmutsad. Innan detta ger vi dig dock möjligheten till timdebitering, alternativt nytt fast pris baserad på lägenhetens befintliga skick. OBS! Trots att det är mycket ovanligt, är det viktigt att upplysa att vissa bostäder som vi kommer till snarare behöver en sanering och inte en flyttstädning.

Fördelarna med flyttstäd hos Älvis Städ AB

Vi på Älvis städ är erfarna SRY-certifierade specialister som garanterar högkvalitativ flyttstädning Boden! Vår långa erfarenhet har tränat oss i vad som krävs för att effektivt utföra en bra flyttstädning med hög precision så att du som kund alltid blir nöjd.

Vi vill att du ska känna dig trygg med våra tjänster och erbjuder därför ansvarsgaranti – vilket  innebär att om något skulle skadas under städningen, täcker vi det!

Dessutom erbjuder vi även en 14-dagars garanti, som betyder att skulle du inte bli helt nöjd med den utförda städningen kan du kontakta oss så åtgärdar vi det direkt!

Vi inkluderar automatiskt RUT-avdraget i priset som presenteras efter att du har skickat in din offertförfrågan, så du behöver inte oroa dig för att ansöka om detta själv!

Kostnad och bokning för flyttstädning Boden

Vi presenterar ingen allmän prislista. Detta beror på att kostnaden för vår flyttstädning varierar beroende på olika faktorer; exempelvis antal kvadratmeter, specifika behov och önskemål för utförande som kunden har (med mer).

Du kan enkelt ta reda på hur mycket en flyttstädning kommer att kosta för just dig genom att besöka vårt offert länk, fylla i de uppgifter som anges i formuläret och skicka en förfrågan till oss. Vi återkommer till dig med information om priser inom 24 timmar!

Du som kund får alltid ett fast pris av oss. På så sätt behöver du inte vara orolig över att arbetet kommer kosta dig extra om arbetet skulle ta  längre tid än beräknat.

Flyttstäd i Boden

Vad baseras priset för flyttstädning i Boden på?

Priset på flyttstädningen baseras främst på antal kvadratmeter bostaden har – men justeringar kan förekomma även utifrån antal badrum/kök, eventuella utrymmen såsom biarea eller speciella önskemål som kunden kan ha.

I samband med bokningen ansöker vi även om RUT-avdrag så att du kan få 50 % rabatt.  Du kan hitta mer information om vad detta innebär på vår sida om RUT-avdraget eller direkt via Sveriges Skatteverkets hemsida.

Har du frågor får du gärna kontakta oss via kundtjanst@alvisstad.se

Vanliga frågor

Hur bokar jag in flyttstädning Boden?

Flyttstädning kan du boka in genom att gå in på offert och fylla i offert formuläret. Vi kontaktar dig via mejl inom 24 timmar, med svar på offertförfrågan. Du kan även ringa oss på vårt växelnummer 090 – 765 76 10 eller skicka ett mejl till kundtjanst@alvisstad.se.

Flyttstädar ni i andra städer förutom Boden?

Vi flyttstädar i Boden, där vår huvudkontor är placerad, men även i Bjurholm, Boden, Härnösand, Kalix, Kramfors, Luleå, Nordmaling, Norsjö, Piteå, Robertsfors, Skellefteå, Sundsvall, Timrå, Vindeln, Vännäs, Älvsbyn, Örnsköldsvik och Överkalix.

Vid bokning av flyttstädning Boden, måste jag själv göra något för att få RUT-avdrag?

Nej, vi sköter allt administrativt för RUT-avdraget då vi bokar in din flyttstädning.  Detta oavsett om flyttstädningen sker i Boden eller annan tätort. Efter att vi ansökt om RUT-avdraget kommer ni få ett brev från Skatteverket som informerar er om detta.

För med information om RUT-avdraget, läs här.

Vad gäller om något går sönder under en flyttstäd utförd i Boden?

Älvis Städ har ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador som orsakas av vår personal under flyttstädningen. Ansvarsförsäkringen gäller alla tätort, inklusive Boden.

Drar ni fram kyl och frys när ni flyttstädar i Boden?

Nej, vi drar inte fram kyl eller frys under flyttstädning (oavsett tätort) då det alltid finns risk att skador på golv och/eller väggar framkommer. Däremot, drar kunden fram de tunga föremålen själv så städar vi självklar utrymmet bakom!

Om ni behöver hjälp med förflyttning av tunga föremål kan ni meddela er kontaktperson här på Älvis Städ AB, så hjälper vi er! Viktigt att påpeka är att vi inte tar på oss skulden för eventuella skador på golv och väggar, som kan förekomma i samband med flytten av tunga föremål.

Kontakta oss

Vi svarar inom 24 timmar, alla dagar.

1 + 1 =

städare på älvis städ städfirma