/** */ Vi underlättar flytten | Älvis Städ AB | 

Vi underlättar flytten

Vi underlättar flytten. Har du sålt din lägenhet eller ditt hus och det är dags att flytta? Vi kan underlätta flytten för dig, både genom vår flyttstädning och även vid besiktning av städningen med den nya ägaren.

Vid en flytt är det mycket att tänka på, flera detaljer ska ordnas och fixas. En flytt kan också innebära en del stress och oro för att allt ska bli bra och klart i tid. Vi på Älvis Städ finns för dig för att underlätta din flytt.

Först och främst kan vi hjälpa dig med flyttstädningen. Vi genomför flera flyttstädningar varje vecka och vet vad som krävs för en godkänd flyttstädning. Här kan du läsa mer om vår flyttstädning tjänst och skicka in en offertförfrågan. En offertförfrågan är helt kostnadsfri och villkorslös.

Vi kan även hjälpa dig som flyttar från en bostadsrätt eller hus med en smidig lösning för att se till att de nya ägarna är nöjda med flyttstädningen. Efter flyttstädning av bostadsrätter och hus brukar vi alltid erbjuda att vi kontaktar den nya ägaren för att tillsammans med vår personal besikta städningen.

Den nya ägaren möter upp vår personal på platsen och går igenom städningen tillsammans. På så sätt får personalen möjlighet att åtgärda eventuella brister direkt på plats. Samtidigt kan den nya ägaren känna sig säker på att städningen av sin nya bostad kommer att leva upp till förväntningarna.

Besiktningen med de nya ägarna brukar vara väldigt uppskattad av våra kunder som beställt flyttstädningen. Det tar bort, inte bara ett stressmoment som själva städningen innefattar utan två eftersom de får direkt bekräftelse att städningen är till de nya ägarnas belåtenhet.

Självklart har vi även 14 dagars städgaranti. Det innebär att om du flyttar från en hyresrätt eller om de nya ägarna inte har möjlighet att besikta bostaden med vår personal, kommer vi tillbaka för att åtgärda eventuella brister som rapporteras till oss inom 14 dagar efter städningen.

Vi underlättar flytten