Vi söker

 

Säljare

Älvis Städ söker en seriös och erfaren säljare

Är du driven, brinner för att skapa goda relationer med kunder och samarbetsparnters, och vill vara med att utveckla vår marknad och våra kunder både befintliga och nya tillsammans med oss? Älvis Städ söker nu en erfaren, engagerad och kompetent säljare till sitt städteam.

Vi bedriver i huvudsak en städverksamhet med inriktning mot både den privata och offentliga sektorn. Du blir en viktig del för vår framtid, där du bidrar till bolagets affärsutveckling genom att vidareutveckla våra erbjudanden och vara en viktig del av vårt team.

Vi arbetar med städtjänster till företag, kommuner, organisationer och privatkunder. Vi erbjuder både enstaka tjänster till kund samt paket- och branschlösningar för större uppdrag.

Tjänsten är på plats i Umeå. Vi har också en nyöppnad filial i Skellefteå.

Om rollen

 

Arbetet bygger på att du är van vid att bygga relationer med kunder och samarbetspartners och att skapa förtroenden. Dessutom ser vi att du är driven och kreativ och tycker om att utveckla, planera och är oerhört målfokuserad.

Du kommer arbeta självständigt utifrån de mål som planerats och koordinerar själv aktiviteterna tillsammans med vår ledning där du säkerställer att resultaten är i linje med företagets övergripande mål.

Du kommer att skapa och bearbeta nya och befintliga relationer där du ansvarar för att sälja och offerera städuppdrag, samt skriva kundavtal till kunder som du i din tur överlämnar vidare till vår driftorganisation.

Kvalifikationer & personliga egenskaper

Du har gedigen erfarenhet av att skapa goda kundrelationer och affärer. Ett stort plus är om du har ett kontaktnät samt erfarenhet inom städ/lokalvård, fastighet eller bygg.

Du har god vana att ta kontakt med nya människor och kan naturligt etablera förtroende med såväl våra kunder som kollegor. Du kommer att med hjälp av dina sociala färdigheter kunna bygga relationer med människor på olika nivåer.

Det är meriterande om du har erfarenhet att göra upphandlingar för att kunna utforma konkurrenskraftiga anbud och kalkyler för stora uppdrag. Det är också meriterande om du har erfarenhet av kalkylering inom städ och eller besitter kompetens för något kalkylsystem inom städområdet.

Du är driven, kreativ och en problemlösare. Du är målmedveten och sätter alltid kunden i fokus. Detta är viktiga egenskaper hos oss, då du är ansiktet utåt för Älvis Städ.

Du föredrar struktur, tar ansvar och kan prioritera samt fatta egna beslut. Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp. Vi ser positivt till att du är flexibel och noggrann.

Ansökan

Du skickar din ansökan (CV och personligt brev) till jobb@alvisstad.se märk din ansökan med: “säljare”.

Tjänsten är tillsvidaretjänst, med 6 månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse. Gärna omgående!

Lön

Fast lön med provision

 

Övrigt

Du har körkort och tillgång till egen bil (eftersom jobbet involverar kundbesök och resor).

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

 

Vi är alltid där för varandra

 

Vi på Älvis Städ strävar alltid efter att skapa nöjda kunder och nå goda resultat, vilket innebär att vi söker medarbetare som bidrar till gemenskapen, står upp för sina kollegor och är duktiga på det de gör. Kvalitet är viktigt för oss och anser att våra anställda blir en viktig del av både kundnöjet och företagets framgång.

”Vi tror helhjärtat att kvaliten på våra medarbetare avgör kvaliten vi kan erbjuda våra kunder. Därför söker vi alltid de bästa!”

Mali Dogru
GRUNDARE

Career Page Icon 1

Vi bryr oss

Vi älskar att hjälpa människor och bidra positivt i deras liv. Därför arbetar vi hårt för att fortsätta att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Career Page Icon 2

Stolta över att vara norlänningar

Vi är stolta över och tacksamma för det fina samhället som har format oss. För att visa detta stöttar vi både kultur och idrott!
Career Page Icon 3

Vi firar framgångar

Goda resultat förtjänas att firas, vilket vi gör tilsammans genom att ha kul både i och utanför salarna!

Career Page Icon 4

Ställer höga krav

Vi ställer alltid höga krav på oss att leverera högsta möjliga kvalite och göra våra kunder nöjda!

Career Page Group Image

Vår motivation bygger i att göra människor glada

”Vår motivation är att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse och hjälpa dem genom effektiva tjänster som levereras av entusiastisk personal! Vi värderar därför hårt arbete, ärlighet och omtanke. Om du delar samma vision och värderingar som oss kommer du snabbt att bli en del av vår familj!”

Career Page Image

Kontakta oss

Vi svarar inom 24 timmar, alla dagar.

7 + 8 =

städare på älvis städ städfirma