En välstädad skola är viktig för hälsan och välmåendet.
Att skolor är välstädade ser vi på Älvis Städ som ett viktigt krav för att elever ska trivas och må bra.
Vid Skolstädning utgår vi från era och skolans behov och tillsammans skapar vi ett schema som fungerar för er. Självklart tar vi emot alla typer av önskemål!

Skolstädning förskola städ städning skola

Älvis Städ har erfarna arbetare som alltid lägger fokus på att du ska bli helnöjd med vårt arbete. Just därför dubbelkollar vi alltid med dig efter genomförd städning så att du är nöjd. Om inte det vore nog har vi även en 14 dagars kundnöjdhetsgaranti. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi eventuella fel – helt utan extra kostnad.

Kostnad och bokning

Att ta reda på vad det kostar är enkelt. Du går in på vår sida BOKA / OFFERT där du fyller i uppgifter i formuläret. För att ta reda på exakt pris väljer du att skicka in den som en offertförfrågan. Då återkommer vi till dig inom max 24 timmar med information om pris.

Vill du istället genomföra bokning direkt fyller du i samma formulär men väljer att skicka in det som en preliminärbokning. Vi återkommer sedan inom 24 timmar med information om pris och bekräftar din bokning.

Hur skolstädning fungerar

Vi tar med oss all utrustning som krävs och behöver endast tillgång till vatten och elektricitet.

Ni själv bestämmer hur ni vill att städningen skall se ut och tillsammans skapar vi ett schema. Vi tar emot alla typer av önskemål.

Frågor?

Har du frågor får du gärna skicka oss ett meddelande eller kontakta oss via kundtjanst@alvisstad.se

Välkommen!