Är du eller någon du känner i riskgruppen? Vi hjälper dig att bidra till minskad smittrisk. Vi utför yt-desinficering med det miljövänliga medlet LifeClean, en patenterad klordioxidbaserad lösning som dödar virus (som t.ex. Coronavirus, vinterkräksjuka, SARS, Clostridium och MRSA), bakterier, mögel och sporer.

desinfektion yt-desinficering sanering

Älvis Städ tar smittspridningen på allvar. Vi har därför införskaffat specialutrustning för att effektivt utföra desinfektion hos våra kunder. Vi använder oss av det tidigare nämnda patenterade medlet LifeClean samt den eldrivna och handhållna spraymaskinen VP200ESK av Victory Innovations Co.

Kostnad och bokning

Att ta reda på vad det kostar är enkelt. Du går in på vår sida OFFERT där du fyller i uppgifter i formuläret. Då återkommer vi till dig inom 24 timmar med information om pris.

Att inte presentera prislista gör vi av anledningen att vi baserar våra priser på en rad olika faktorer. Vi gör justeringar baserat på vad uppdraget kräver och specifika önskemål för utförandet. Du som kund får alltid ett fast pris av oss. På så sätt behöver du inte vara orolig för extra kostnader om arbetet tar längre tid än förväntat.

Hur yt-desinficering fungerar

Det är viktigt att bidra till att plana ut kurvan. När du beställer Yt-desinficering hos oss utförs ordinärt städning och därefter desinficeras alltid alla ytor som ni kommer mest i kontakt med: handtag, lampknappar, bänkskivor, kranar, fjärrkontroller m.m. Innan vi genomför städning går vi igenom med er och identifierar känsliga objekt och om det finns önskemål på specifika ytor som skall desinficeras.

Vill du läsa mer om den desinfektionsprodukt vi använder? Besök LifeClean’s egna webbsida www.lifeclean.se

Vi anpassar vår arbetsstyrka så att vi ska klara av yt-desinficeringen inom samma dag som den påbörjats. På så sätt blir det både tids- och kostnadseffektivt för dig som kund då vi kan hålla våra kostnader till ett minimum.

Vi tar med all utrustning som behövs för att utföra uppdraget.

Frågor?

Har du frågor får du gärna skicka oss ett meddelande eller kontakta oss via kundtjanst@alvisstad.se

Välkommen!

Detaljinformation för yt-desinficering

Följande fördelar kommer med beställning av yt-desinficering med LifeClean:

  • Medlet bekämpar inte bara virus som Corona, utan även bakterier, mögel, dålig lukt, vägglöss och kvalster
  • LifeClean består av 99,6% vatten och är skonsamt för miljön. Det bryts ned direkt utan att lämna några farliga ämnen
  • Doften är mild och behaglig
  • Vi använder oss av den elektroniska vattensprutaren VP200ESK som sprider medlet så att det kommer åt i sprickor, hörn och hål.
  • Bakterier elimineras efter 60 sekunder
  • Kort efter yt-desinficering går föremål och ytor att användas som normalt igen