/** */ Städfirma Älvis Städ | Umeå | Skellefteå | Vilka är vi?

Älvis Städ – Rent, oavsett vad!

Älvis Städ är ett familjeföretag och en städfirma i Umeå och Skellefteå med omnejd som står för kvalité, tydlighet och snabb service. Vi erbjuder städning i alla dess former och vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder en enklare och trivsammare vardag.

Företaget

Vårt företag startades 2014 med visionen om att göra allt på rätt sätt – bra arbetsmiljö, rättvisa förhållanden för personalen och hög kvalité på våra tjänster till ett bra pris. Vi har idag över 30 anställda med huvudkontor i Umeå och tjänster tillgängliga i Skellefteå och andra städer i Västerbotten, Västernorrland och Norrbotten.

Personalen och våra tjänster

Vi värnar om vår personal och har ett stort mångfald bland arbetsstyrkan. Självklart har vi även kollektivavtal och försäkring för alla anställda. Våra anställda är proffs på städning och kan hjälpa dig med flyttstädning, hemstädning, visningsstädning, storstädning, fönsterputs med mer. Dessutom kan vi vid akuta ärenden ofta erbjuda hjälp samma dag. Vi har lång erfarenhet i branschen, är alltid anpassningsbara och genomför regelbundet kvalitetskontroller av våra tjänster.

Tjänster utförda på rätt sätt

Vi på Älvis Städ tycker självklart det är viktigt att arbetet utförs på rätt sätt. Därför har vårt företag kvalifikation från SRY (Servicebranschens Yrkesnämnd) vilket är ett bevis på att vi enligt förekommande städsystem och städmetoder kan utföra självständigt och ansvarsfullt arbete på ett professionellt sätt. Vi gör det genom att anpassa städning till golv och inredningsmaterial med rätt kem-tekniskt medel, maskiner och redskap, samt ergonomiskt korrekt. Genom SRY:s yrkesbevis har vi även rätt att utbilda och handleda våra anställda inom städservice. 

Älvis Städ är även ett Auktoriserat Serviceföretag vilket innebär att vi är miljöcertifierade, har ID06, kollektivavtal, företagsförsäkring, ansvarsförsäkring och att vi deltagit i Service­företagens auktorisations­utbildning. Vi har alltid 14 dagars städgaranti för att säkerställa att du som kund är nöjd (läs mer om garantin i vårt kundavtal). Som ny kund får du även 10% rabatt på din första städning och våra tjänster är godkända för RUT-avdrag (gäller ej i dödsbo). Vi använder oss av miljövänliga medel och strävar alltid efter öppenhet och tydlighet gentemot alla våra kunder. 

På vår hemsida kan du läsa mer om alla våra tjänster och hitta något som passar dig. Tveka inte att höra av dig till oss på 090-765 76 10 eller maila till kundtjanst@alvisstad.se så hjälper vi dig! 

(BILD: Älvis Städ → Bilder ÄS annons →  DSC08821-3)