/** */ Städa i höst - städtips för en enklare vardag. | Städfirma Älvis Städ

Städa i höst – gör vardagen enklare

Med hösten kommer mörkret och allt känns lite jobbigare än vad det var när solen sken och fåglarna kvittrade. Det kan vara svårt att få ihop vardagspusslet och städningen hamnar ofta sist på prioriteringslistan. För hälsan, både psykiskt och fysiskt, är det dock viktigt att hålla rent där hemma. För att göra det enklare att städa i höst ger vi er här några tips för att underlätta.

Ta en sak åt gången. Städning av hela huset tar länge, kanske går det att dela upp städningen över några dagar? Renbädda idag och torka ur kylen imorgon. Det gör att uppgiften inte känns lika stor samtidigt som det blir renare för varje dag.

Sätt rutiner på städningen. Gör städningen enklare genom att göra små saker direkt istället för att låta de bli stora. Sätt tallriken i diskmaskinen och lägg tillbaka kläderna i garderoben direkt. Då är det helt plötsligt färre uppgifter som kan skjutas fram vilket gör att städningen både känns lättare och går fortare att genomföra.

Överlåter ni hellre städningen till någon annan så hjälper vi er gärna. Vår städfirma hjälper er med hemstädning i Umeå och Skellefteå till ett bra pris. Det innebär återkommande städning anpassad efter era behov. Hur ofta städningen behövs bestämmer ni.

Boka hemstädning genom att skicka en offert till oss eller ringa 090-765 76 10

höst