Våra privatkundstjänster

Här har vi samlat våra tjänster som du som privatperson kan komma att utnyttja. Nedan är en sammanfattning av tjänsterna.
Vi kan även utföra mer hushållsnära tjänster så som diskning, snöröjning, sofftvätt, klädesstrykning, osv.

flyttstäd flyttstädning flytta städ städfirma prisvärd

Flyttstäd
Ska du flytta och vill att någon annan sköter städningen åt dig? Då är den här tjänsten för dig!

Vi rengör alla allmänna ytor, kök, badrum samt fönster. I priset ingår även städmaterial & färdkostnad.

Hemstäd
Denna tjänst gäller för dig om du vill att vi utför ordinarie städ i hemmet. Beroende på ditt behov kan detta vara ett engångsbesök återkommande besök.

omsorg hemstädning lokalvård
snöröjning, snöskottning, gräsklippning, diskning, klädstrykning, möbelvård

Hushållsnära Tjänster
Utöver de tjänster som är inkluderade i Hemstädning så som städning av allmänna ytor, kök- & badrum kan vi även utföra mer hushållsnära tjänster så som diskning, gräsklippning, sofftvätt, klädstrykning, m.m.

djuprengöring grovstäd smutsigt snuskigt skitigt skräpigt lortigt

Grovstädning
Ibland behövs städning som är mer grundlig än ett ordinarie hemstäd. Dessa typer av städuppdrag är ofta relaterade till t.ex. ombyggnationer, bränder eller vattenskador.

Är du osäker på vad din situation kräver? Ring oss så hjälper vi dig!

Dödsbo – Städ och/eller tömning
Det är aldrig lätt när en anhörig gått bort. I sådana typer av situationer kan det vara svårt att ordna med städning och tömning. Just därför lägger vi vårt fokus på att utföra jobbet med lyhördhet och stor omsorg.

dödsbostädning dödsbo
storstädning städ hus villa vårstädning

Storstädning
Likt flyttstädning genomför vi en väldigt grundligt utförd städning där vi fokuserar på att få det rent i varje liten vrå. Med andra ord är det här tjänsten för dig som vill få det snäppet renare än vid en ordinarie hemstädning.

Visningsstädning
Att din bostad är riktigt ren och fräsch är som viktigast när du vill göra en bra bostadsaffär. Vi har erfarenheten som krävs för att just din bostad ska få ett så bra pris som möjligt. Boka din professionella visningsstädning idag och låt oss ta hand om det!

hus städning inför visning bostadsstädning visningsstädning
rengöring badrum badrum tvätt

Badrumstvätt
Vi gör en grundlig rengöring där vi tar bort kalk, smuts och bakterier och lämnar ditt badrum fläckfritt och blankt. Vi tar även hand om de allra svåraste ställena att komma åt som under ditt badkar och din golvbrunn

Kökstvätt
Köket är bostadens viktigaste del att hålla rent. Det är en mat- och samlingsplats som behöver hålla en hög hygienisk standard. När det är rent blir det både enklare och hälsosamt i vardagen. Vi gör en grundlig rengöring som lämnar ditt kök fläckfritt och blankt!

smutsigt kök kökstvätt
möbeltvätt fläckborttagning djuprengöring möbel fläckar

Möbeltvätt
Ibland händer det att man får en ful fläck på en möbel. Med tiden samlar möbler även på sig både damm, bakterier och kvalster. För att både förlänga livslängden och göra din möbel helt ren krävs en djupare möbelrengöring som vanlig dammsugning och avtorkning inte klarar av. Vi hjälper dig!

Mattvätt
Mattor behöver ständig underhållning för att hålla sig fräscha. Vanlig dammsugning räcker långt men tar inte bort allt. Med vår mattvätt genomför vi en grundlig rengöring som tar bort bakterier, kvalster, damm och de värsta av fläckar.

mattvätt rengöring tvätt
städ renovering byggstäd bygg

Byggstädning
Nybyggnationer och renoveringar för alltid med sig farliga dammpartiklar, svåra fläckar och smuts. Vi har erfarenheten som krävs för att hjälpa dig med en professionell byggstädning så att du kan börja använda bostaden. Självklart är vi helt anpassningsbara utifrån din situation, vi gör rent oavsett vad.

Yt-desinficering
Vi utför yt-desinficering med det miljövänliga medlet LifeClean, en patenterad klordioxidbaserad lösning som dödar virus (som t.ex. Coronavirus, vinterkräksjuka, SARS, Clostridium och MRSA), bakterier, mögel och sporer.

desinfektion yt-desinficering sanering
ozonmaskin dålig lukt luktsanering

Luktsanering
Lukt är något vi känner även om vi vill det eller inte. Ingen vill vistas i ett hem som har en otrevlig lukt. Där kan vi hjälpa dig! Med vår luktsanering försvinner alla spår av odörer i samband med brand, mögel, djur, tobaksrök och kemikalier. Vi renar även luften från allergener, bakterier, virus och mikroorganismer.

Bilvård
Vi har en helt egen verksamhet för att ta hand om din bil! Med över 13 tjänster att erbjuda gör vi allt från biltvätt och däckbyte till vaxning och invändig kemtvätt.

Vår bilvårdslokal befinner sig på Ersboda i Umeå med adressen Formvägen 10B. Besök vår hemsida alvisbilvard.se eller boka direkt via vår facebooksida!

Bilvård biltvätt tvätta bil