Få det skinande rent och förläng golvets livslängd med polering av sten! Golv gjorda av hårda material som sten och betong tappar med tiden sin lyster och fräschör. I samband med detta blir det även svårare att hålla rent.

Vi polerar dina stengolv och stenytor så att dem glänser och blir skinande rena.

polering av sten stenpolering

Älvis Städ har erfarna arbetare som alltid lägger fokus på att du ska bli helnöjd med vårt arbete. Just därför dubbelkollar vi alltid med dig efter genomförd städning så att du är nöjd. Om inte det vore nog har vi även en 14 dagars kundnöjdhetsgaranti. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi eventuella fel – helt utan extra kostnad.

Kostnad och bokning

Att ta reda på vad det kostar är enkelt. Du går in på vår sida OFFERT där du fyller i uppgifter i formuläret. Då återkommer vi till dig inom 24 timmar med information om pris.

Att inte presentera prislista gör vi av anledningen att vi baserar våra priser på en rad olika faktorer. Vi gör justeringar baserat på vad uppdraget kräver och specifika önskemål för utförandet. Du som kund får alltid ett fast pris av oss. På så sätt behöver du inte vara orolig för extra kostnader om arbetet tar längre tid än förväntat.

Hur polering av sten fungerar

Vi tar med oss all utrustning för att genomföra polering av sten. Vi behöver endast tillgång till vatten och elektricitet.

Vid stenpoleringen behandlar och polerar vi dina golv gjorda av:

  • Marmor
  • Granit
  • Klksten
  • Stenklinkers
  • Terazzo
  • Polerad betong

Efter färdig polering av sten blir det lättare för dig att städa golven då det fastnar mindre smuts och partiklar.

Frågor?

Har du frågor får du gärna skicka oss ett meddelande eller kontakta oss via kundtjanst@alvisstad.se

Välkommen!