Gör dina möbler fräscha och ta bort fläckar med Möbeltvätt! Ibland händer det att man får en ful fläck på en möbel. Med tiden samlar möbler även på sig både damm, bakterier och kvalster. För att både förlänga livslängden och göra din möbel helt ren krävs ofta en djupare möbelrengöring som vanlig dammsugning och avtorkning inte klarar av. Vi hjälper dig!

möbeltvätt fläckborttagning djuprengöring möbel fläckar

Älvis Städ har erfarna arbetare som alltid lägger fokus på att du ska bli helnöjd med vårt arbete. Just därför dubbelkollar vi alltid med dig efter genomförd städning så att du är nöjd. Om inte det vore nog har vi även en 14 dagars kundnöjdhetsgaranti. Skulle du då mot förmodan inte vara nöjd är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi eventuella fel – helt utan extra kostnad.

Kostnad och bokning

Att ta reda på vad det kostar är enkelt. Du går in på vår sida OFFERT där du fyller i uppgifter i formuläret. Då återkommer vi till dig inom 24 timmar med information om pris.

Att inte presentera prislista gör vi av anledningen att vi baserar våra priser på en rad olika faktorer. Vi gör justeringar baserat på vad uppdraget kräver och specifika önskemål för utförandet. Du som kund får alltid ett fast pris av oss. På så sätt behöver du inte vara orolig för extra kostnader om arbetet tar längre tid än förväntat.

Hur möbeltvätt fungerar

Vi tar med oss all utrustning som behövs för att genomföra möbeltvätten och kan utföra uppdraget på plats i din bostad eller i våra lokaler.

Frågor?

Har du frågor får du gärna skicka oss ett meddelande eller kontakta oss via kundtjanst@alvisstad.se

Välkommen!