Håll din lokal välstädad med lokalvård!
Vi städar affärs- och nöjeslokaler, idrottshallar, lager, garage, kvartersgårdar och liknande gemensamma utrymmen.

Du bestämmer hur ofta städningen ska ske och tillsammans skapar vi ett schema. Vi anpassar oss helt efter ditt behov och tar emot alla typer av önskemål!

lokalvård städ städning lokal lager garage kvartersgård

Älvis Städ har erfarna arbetare som alltid lägger fokus på att du ska bli helnöjd med vårt arbete. Just därför dubbelkollar vi alltid med dig efter genomförd städning så att du är nöjd. Om inte det vore nog har vi även en 14 dagars kundnöjdhetsgaranti. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi eventuella fel – helt utan extra kostnad.

Kostnad och bokning

Att ta reda på vad det kostar är enkelt. Du går in på vår sida OFFERT där du fyller i uppgifter i formuläret. Då återkommer vi till dig inom 24 timmar med information om pris.

Att inte presentera prislista gör vi av anledningen att vi baserar våra priser på en rad olika faktorer. Vi gör justeringar baserat på vad uppdraget kräver och specifika önskemål för utförandet. Du som kund får alltid ett fast pris av oss. På så sätt behöver du inte vara orolig för extra kostnader om arbetet tar längre tid än förväntat.

Hur lokalvård fungerar

Vi tar med oss all utrustning som krävs för kontorsstädningen och behöver endast vatten och elektricitet.

Ni själva bestämmer vad som ska ingå i uppdraget och hur ofta vi ska städa. Det kan t.ex. vara dagligen, veckovis eller vid behov. Tillsammans skapar vi ett schema och tar självklart emot alla typer av önskemål.

Frågor?

Har du frågor får du gärna skicka oss ett meddelande eller kontakta oss via kundtjanst@alvisstad.se

Välkommen!