VILL DU BLI EN AV OSS?

Klart du vill! Därför du är här!

Att arbeta hos Älvis Städ AB är både stimulerande och utmanande. Vi utgår från att du som medarbetare hos oss kommer enkelt finna dig i ett arbetslag där vi gör en kompetens placering beroende på din individuella kapacitet och personliga krav.

Att arbeta hos Älvis Städ AB innebär därför ett flertal saker för dig

  • Vi är ett företag som växer och löpande tar emot nya medarbetare, så om du är intresserad av en stabil och framtidssäker anställning är du välkommen till oss!
  • Vi erhåller yrkesbevis inom städservice från Servicebranschens Yrkesnämnd samt intyg från skolverkets handledarutbildning vilket betyder att vi får handleda och utbilda våra anställda.
  • Arbetsuppgifterna flödar och du kommer att alltid finna dig sysselsatt så du kan med säkerhet känna dig både delaktig och betydelsefull i tjänst hos oss. Vi behöver dig!
  • Arbetet kan vara både varierande i uppdrag och i struktur, i och med att vi erbjuder så många tjänster till så många olika typer av kunder. Vi utgår efter din nuvarande kompetens i vilka uppdrag du får börja med samtidigt som vi lämnar utrymme för att växa!
  • Din tidigare erfarenhet inom lokalvård och städ är inte lika viktig som din förmåga att kunna arbeta i lag. Det kanske i dagsläget anses som lite äldre tänkesätt, men vi på Älvis Städ AB anser att en värdefull och duktig medarbetare är någon som är arbetsvillig och redo att lära sig på plats. Någon―som så att säga―kan tillföra, och ”fördjupa sig” med kreativa lösningar och nytänkande flexibilitet som tillkommer med erfarenheten av att arbeta tillsammans med oss och våra arbetslag. En oersättlig medarbetare, med andra ord!

ATT ARBETA HOS OSS

Du kommer att placeras i ett arbetslag och vi hoppas att du trivs med oss som dina arbetskamrater. Vi anser att det är betydligt viktigare med samarbetsförmåga än att bidra med en hög kompetens. Vi anser att styrkan hos ett arbetslag sitter i delad kompetens och inte i individuell kompetens. Att du är och tillför en vital del till ditt arbetslag!

VILKA VI ARBETAR MED

Vi arbetar med privatpersoner, fastighetsägare, och företagare. Vi erbjuder därför ett stor och varierande utbud av tjänster så om du är intresserad av en specialiserad arbetsinriktning hos oss finns det gott om utrymme att utforska. Du får gärna påpeka specifika intressen bland de tjänster vi erbjuder så ska vi se vad vi kan göra åt saken!

SÅLD! HUR ANSÖKER JAG DÅ?

Du skickar ett mail till jobb@alvisstad.se med ditt CV. Du får gärna skriva ditt personliga brev direkt i mailet.