Våra tjänster för företagskunder

Här har vi samlat våra tjänster som du som företagskund kan komma att utnyttja. Nedan är en sammanfattning av tjänsterna!

flyttstäd flyttstädning flytta städ städfirma prisvärd

Flyttstädning
Ska du flytta och vill att någon annan sköter städningen åt dig? Då är den här tjänsten för dig!

Vi rengör alla allmänna ytor, kök, badrum samt fönster. I priset ingår även städmaterial & färdkostnad.

Daglig Städning
Vi utför daglig städning inom kontor, skolor, förskolor, kyrkor, industrier, butiker, gallerier och fler. Ni bestämmer själva var och när vi ska städa och tillsammans skapar vi ett schema. Självklart är vi lyhörda för alla typer av önskemål.

Daglig städning återkommande prenumeration städ
kontorsstädning städ kontor städning

Kontorsstädning
Det finns flera fördelar med ett välstädat kontor. Det ger inte bara ett mer inbjudande intryck utan det blir även lättare att hålla reda på saker och kunna tänka arbetet. Ta nästa steg och låt oss ta hand om kontorsstädningen!

Restaurangstädning
Gör vardagen enklare och överlåt jobbet till oss! Ni bestämmer själv hur ofta städningen ska ske och tillsammans skapar vi ett schema. Vi anpassar arbetet helt efter era behov, oavsett om det handlar om en restaurang, bar, klubb eller café.

restaurangstädning restaurang städ bar klubb café
storstädning städ hus villa vårstädning

Storstädning
Likt flyttstädning genomför vi en väldigt grundligt utförd städning där vi fokuserar på att få det rent i varje liten vrå. Med andra ord är det här tjänsten för dig som vill få det snäppet renare än vid en ordinarie hemstädning.

Skolstädning
Att skolor är välstädade ser vi på Älvis Städ som ett viktigt krav för att elever ska trivas och må bra. Vi utgår från era och skolans behov för städningen och tillsammans skapar vi ett schema som fungerar för er. Självklart tar vi emot alla typer av önskemål!

Skolstädning förskola städ städning skola
lokalvård städ städning lokal lager garage kvartersgård

Lokalvård
Vi städar affärs- och nöjeslokaler, idrottshallar, lager, garage, kvartersgårdar och liknande gemensamma utrymmen. Du bestämmer hur ofta städningen ska ske och tillsammans skapar vi ett schema. Vi anpassar oss helt efter ditt behov och tar emot alla typer av önskemål!

Fönsterputs
Gör din bostad mer attraktiv och inbjudande! Vi rengör dina fönster så att dem blir skinande rena och ger en ljusare, trevligare och mer välkomnande inomhusmiljö.

Du bestämmer själv om du hur ofta vi ska genomföra putsningen och tillsammans skapar vi ett schema.

fönsterputs rengöring fönster
möbeltvätt fläckborttagning djuprengöring möbel fläckar

Möbeltvätt
Ibland händer det att man får en ful fläck på en möbel. Med tiden samlar möbler även på sig både damm, bakterier och kvalster. För att både förlänga livslängden och göra din möbel helt ren krävs en djupare möbelrengöring som vanlig dammsugning och avtorkning inte klarar av. Vi hjälper dig!

Mattvätt
Mattor behöver ständig underhållning för att hålla sig fräscha. Vanlig dammsugning räcker långt men tar inte bort allt. Med vår mattvätt genomför vi en grundlig rengöring som tar bort bakterier, kvalster, damm och de värsta av fläckar.

mattvätt rengöring tvätt
städ renovering byggstäd bygg

Byggstädning
Nybyggnationer och renoveringar för alltid med sig farliga dammpartiklar, svåra fläckar och smuts. Vi har erfarenheten som krävs för att hjälpa dig med en professionell byggstädning så att du kan börja använda bostaden. Självklart är vi helt anpassningsbara utifrån din situation, vi gör rent oavsett vad.

Yt-desinficering
Vi utför yt-desinficering med det miljövänliga medlet LifeClean, en patenterad klordioxidbaserad lösning som dödar virus (som t.ex. Coronavirus, vinterkräksjuka, SARS, Clostridium och MRSA), bakterier, mögel och sporer.

desinfektion yt-desinficering sanering
ozonmaskin dålig lukt luktsanering

Luktsanering
Lukt är något vi känner även om vi vill det eller inte. Ingen vill vistas i ett hem som har en otrevlig lukt. Där kan vi hjälpa dig! Med vår luktsanering försvinner alla spår av odörer i samband med brand, mögel, djur, tobaksrök och kemikalier. Vi renar även luften från allergener, bakterier, virus och mikroorganismer.

Golvvård
Få det skinande rent och förläng livslängden på dina golv!
Att vårda sina golv är nödvändigt för att inte golvmaterialet ska bli utslitet för fort. Man skyddar golven mot slitage genom att behandla dem med olika medel beroende på golvtyp. Din golv blir dessutom enklare att rengöra i framtiden!

Golvvård golv rengöring vård
polering av sten stenpolering

Polering av sten
Få det skinande rent och förläng golvets livslängd! Golv gjorda av hårda material som sten och betong tappar med tiden sin lyster och fräschör. I samband med detta blir det även svårare att hålla rent. Vi polerar dina stengolv och stenytor så att dem glänser och blir skinande rena.

Bilvård
Vi har en helt egen verksamhet för att ta hand om din bil! Med över 13 tjänster att erbjuda gör vi allt från biltvätt och däckbyte till vaxning och invändig kemtvätt.

Vår bilvårdslokal befinner sig på Ersboda i Umeå med adressen Formvägen 10B. Besök vår hemsida alvisbilvard.se eller boka direkt via vår facebooksida!

Bilvård biltvätt tvätta bil