/** */ Fönsterputsning Umeå - Gör din egna fönsterputs | Älvis Städ AB | 

Fönsterputsning Umeå – Gör din egna fönsterputs

Äntligen har dagarna börjat bli ljusare och vi går mot vår, visst är det härligt? Däremot kan det kännas lite mindre härligt om smutsen på våra fönster helt plötsligt syns extra mycket när vårsolen ligger på.

Just nu i tuffa tider kan det kännas dyrt att beställa fönsterputsning. Vi delar därför med oss av ett supertips på hur du kan putsa dina fönster med din egen hemmagjorda och billiga fönsterputs av ättika och diskmedel.

Du behöver:
En tom sprayflaska
Ättiksprit
Diskmedel
Vatten

Gör såhär:
Fyll sprayflaskan 2/5 delar med ättiksprit, droppa i diskmedel och fyll sedan upp med vatten. Skaka om sprayflaskan så fönsterputsen blandas. Nu är din fönsterputs klar och redo att användas.

Vår tjänst
Känner du ändå att du vill spara tid och låta någon annan sköta fönsterputsningen? Vi på Älvis Städ utför flera fönsterputsningar dagligen och vet därför hur det bästa resultatet uppnås.

Få en gratis offert för fönsterputsning genom att fylla i en offertförfrågan. När du skickar en offertförfrågan för fönsterputsning är det viktigt att du fyller i vilken typ av och antal fönster du har för att vi ska kunna räkna ut rätt pris för dig. HÄR kan du se hur du ska räkna dina fönster och läsa mer om vad som ingår i tjänsten.

Vi hoppas att du snart kan njuta av dina rena fönster som blänker i vårsolen.

Fönsterputsning Umeå