Våra fastighetstjänster

Här har vi samlat våra fastighetstjänster som du som äger fastighet kan komma att utnyttja. Nedan är en sammanfattning av tjänsterna!

flyttstäd flyttstädning flytta städ städfirma prisvärd

Flyttstäd
Ska du flytta och vill att någon annan sköter städningen åt dig? Då är den här tjänsten för dig!

Vi rengör alla allmänna ytor, kök, badrum samt fönster. I priset ingår även städmaterial & färdkostnad.

Trappstädning
Älvis Städ arbetar för flera bostadsrättsfastigheter och skräddarsyr städningen utifrån varje fastighets behov. Du bestämmer själv hur ofta trappstädningen ska göras och tillsammans skapar vi ett schema för din fastighet.

trappstädning städ trappor
fönsterputs rengöring fönster

Fönsterputs
Gör din bostad mer attraktiv och inbjudande! Vi rengör dina fönster så att dem blir skinande rena och ger en ljusare, trevligare och mer välkomnande inomhusmiljö.

Du bestämmer själv om du hur ofta vi ska genomföra putsningen och tillsammans skapar vi ett schema.

Golvvård
Få det skinande rent och förläng livslängden på dina golv!
Att vårda sina golv är nödvändigt för att inte golvmaterialet ska bli utslitet för fort. Man skyddar golven mot slitage genom att behandla dem med olika medel beroende på golvtyp. Din golv blir dessutom enklare att rengöra i framtiden!

Golvvård golv rengöring vård
storstädning städ hus villa vårstädning

Storstädning
Likt flyttstädning genomför vi en väldigt grundligt utförd städning där vi fokuserar på att få det rent i varje liten vrå. Med andra ord är det här tjänsten för dig som vill få det snäppet renare än vid en ordinarie hemstädning.

Barack
Inom byggsektorn blir baracken en del av arbetsplatsen samt plats för möte, lunch, ombyte och fika. För att garantera de anställdas säkerhet och hälsa är kraven på städning av arbetsbaracker mycket höga. Vi ser till att det blir ordentligt rent!

barackstädning barack rengöring städ städning
polering av sten stenpolering

Polering av sten
Få det skinande rent och förläng golvets livslängd! Golv gjorda av hårda material som sten och betong tappar med tiden sin lyster och fräschör. I samband med detta blir det även svårare att hålla rent. Vi polerar dina stengolv och stenytor så att dem glänser och blir skinande rena.

Mattvätt
Mattor behöver ständig underhållning för att hålla sig fräscha. Vanlig dammsugning räcker långt men tar inte bort allt. Med vår mattvätt genomför vi en grundlig rengöring som tar bort bakterier, kvalster, damm och de värsta av fläckar.

mattvätt rengöring tvätt
städ renovering byggstäd bygg

Byggstädning
Nybyggnationer och renoveringar för alltid med sig farliga dammpartiklar, svåra fläckar och smuts. Vi har erfarenheten som krävs för att hjälpa dig med en professionell byggstädning så att du kan börja använda bostaden. Självklart är vi helt anpassningsbara utifrån din situation, vi gör rent oavsett vad.

Yt-desinficering
Vi utför yt-desinficering med det miljövänliga medlet LifeClean, en patenterad klordioxidbaserad lösning som dödar virus (som t.ex. Coronavirus, vinterkräksjuka, SARS, Clostridium och MRSA), bakterier, mögel och sporer.

desinfektion yt-desinficering sanering
ozonmaskin dålig lukt luktsanering

Luktsanering
Lukt är något vi känner även om vi vill det eller inte. Ingen vill vistas i ett hem som har en otrevlig lukt. Där kan vi hjälpa dig! Med vår luktsanering försvinner alla spår av odörer i samband med brand, mögel, djur, tobaksrök och kemikalier. Vi renar även luften från allergener, bakterier, virus och mikroorganismer.

Bilvård
Vi har en helt egen verksamhet för att ta hand om din bil! Med över 13 tjänster att erbjuda gör vi allt från biltvätt och däckbyte till vaxning och invändig kemtvätt.

Vår bilvårdslokal befinner sig på Ersboda i Umeå med adressen Formvägen 10B. Besök vår hemsida alvisbilvard.se eller boka direkt via vår facebooksida!

Bilvård biltvätt tvätta bil