/** */ Boka hemstädning | Vad är hemstädning och hur bokar jag? | Älvis Städ AB

Hur bokar jag hemstädning?

Hemstädning underlättar vardagen och är grunden till ett rent och trivsamt hem. Men mellan alla vardagssysslor kan städningen lätt hamna på sista plats och det kan helt enkelt vara svårt att hinna med. Genom att boka hemstädning kan du spara tid och energi för att lägga på något annat viktigt, kanske umgås mer med nära och kära? När du bokar hemstädning via ett städföretag kan du också anpassa städningen efter dina behov och passa på att få städat när du till exempel är på jobbet.

3 steg för att boka hemstädning

För att boka hemstädning behöver du först skicka en offertförfrågan till oss här på hemsidan. Offertförfrågan är ett formulär där du fyller i information om ditt hem och annat som kan vara bra att veta. Vi vill till exempel veta hur och var du bor, hur ofta du vill att vi städar och om du vill ha någon extrahjälp utöver det som vanligtvis ingår i hemstädning. Denna information ger oss en bra första inblick i vad som förväntas av oss när vi ska städa. 

När vi tagit emot din förfrågan går vi igenom den och kontaktar sedan dig för förtydligande (om det behövs) och för att planera in ett eventuellt hembesök. Hembesöket är till för att se om det exempelvis finns ytor som behöver speciella medel och för att få en tydlig bild över vilka städbehov som finns samt vad du som kund önskar av oss. Utifrån detta kan vi ge dig ett så korrekt pris som möjligt.

Utifrån den offert vi lämnar får du sedan bestämma om du vill anlita oss. Du får alltid möjlighet att testa hemstädning en gång innan du binder dig med städning i ett visst intervall, till exempel veckovis eller månadsvis. Som ny kund får du 10% rabatt på första städningen och du har dessutom rätt till rut-avdrag på hemstädning vilket innebär en prissänkning på 50%. 

Låt oss underlätta i vardagen, skicka en offertförfrågan eller ring oss på 090-765 76 10 så hittar vi lösningen för dig!

boka hemstädning